Cytuj:
1. ambush
2. backstab (tyle da sie wsadzic zanim warlock sie skapnie ;P)
3. warlock daje feara
4. rogue uzywa trinketa
5. leci seduce
6. koniec walki
Cytuj:
problem z kickiem polega na tym, ze musisz byc przy warlocku
Haha cudak z ciebie jak walisz ambushe/backstapy na odleglosc. Naprawde gz. Moze z guna / luku?? Prawda jest taka za jak dobry rogue zaatakuje locka bez scuba, bez talentow w demonology czy to na duelu czy to gdzie kolwiek to lock feara nie pusci (kick, gouge, kidney shot) lock = dead a jak pusci feara to rogue uzywa trinketu i gg. Inna sprawa ze znam tylko jendego takiego rogala po stronie hordy na Burning Legion ktorego za ch**a nie zfearuje
Gram lockiem od eu bety az po dzis i nigdy seduction nie miala cooldownu.
HAHAHAAHAH lock z 9k hp ROOOOOOFL moze jeszcze z latajacym dywanem? Lock bez buffow (bez impa) w epick secie z wszystiki enchantami jakie sie da +sta/hp ma 5.5k Moze grasz na prackim shardzie? ;o
Co moze zrobic warek na scuba? Na serio nie wiem. Przezyc 3x seduction wypic major hp i modlic sie o jakies tam crity :<? CHyba nie da rady (3x sb+shadow burn/+death coil = dead)Moze modlic sie o ressisty
Fearowanie scuba tez jest dobrym rozwiazaniem. Moze wlasnie jakies zabawki z enga ci pomaga? (wziasc locka na Mind Control i zabic nim peta
D)
Co rogue moze zrobic na scuba? Prosta sprawa. Trzeba pamietac ze scub ma niewidzialnosc. Podchodzisz do locka walisz ambush/coold blood (czy jak tam sie to zwie)/backstap dostajesz seduction od znieknietego scuba, scub wychodzi ze stealth, lock wali sb, dajesz szybko vanish (szybciej niz lock seduction :<) Ambush/backstap potem czyms tam dobijasz a lock nie zdozy seduction. Natomiast jesli lock ma duzo hp to lepiej moze rzucic jakis DOT na niego zeby sie nie zabanadazowal. Jeszcze chyba rogue ma preparation to mniam =(
Anyway ja na rogali wole uzywac voida a jeszcze jak mam soul linka to rogale bardziej whinuja niz warki na charm scuba.
PS: Malo gralem rogue wiec moglem napisac jakas glupotem ale ogolnie
Dobry dagger rogue> lock z charmem
Dobry lock z charmem> dagger rogue
Soullinked lock> all =<