Enhu napisał(a):
Wiedziałem, że ty będziesz jedyną osobą, poza Obi'v, która sie do tego przyczepi...
Ja po prostu nie jestem fanbojem, lubie SWG ale nie bede jak dziecko skakac po kazdym ogloszeniu, ze czupa czups daje nowy smak lizaka, nawet jakby mialo miec smak gowna:<
Cytuj:
A twoja wypowiedź jest strasznie negatywna i nie odnosi sie do celu mojej
wypowiedzi. Zawarte w niej słowa mogą kogoś obrazić.
No bo sensem Twojej wypowiedzi bylo - "Jak Ci sie nie podoba nowy dodatek, Obi w force formie to jest tylko i wylacznie Twoj problem, nie pisz nic/podniecaj sie kazdym ogloszeniem bo dodatek bedzie swietny!"
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania, nie musze chyba przed kazda wypowiedzia dodawac "IMHO"/"wedlug mnie"/"a dla mnie"/"nie chce nikogo urazic ale jednak..." bo inteligentny czlowiek wylapie roznice miedzy flamowaniem wszystkich fanow dodatku o ktorym nic nie wiadomo, od krytykowania posuniec SoE.
EDIT: Ja na miejscu sony najpierw bym zajal sie zrobieniem czegos z wiekszoscia planet, nawet kosztem nowego dodatku niz tylko zostawieniem ich jako miejsca na player-city.
Jest juz tyle ciekawych miejsc w SWG w ktorych nie dzieje sie nic, a ktore mozna by bylo swietnie wykorzystac do zrobienia nowych questow, kolorowych stateczkow i innych itemkow. A dlaczego sie tego nie robi? Bo EP3 i Mustafar jest teraz na topie i wiecej ludzi kupi dodatek z miejscem w ktorym Aniego pozbawiona nog i rak niz ciekawym storyline np. Corelii.