drakar napisał(a):
sim -> to co Ty wymyslasz, to czysta fikcja ;p inaczej jak na forum nie ma szans sie umowic
![:p](./images/smilies/icon_razz.gif)
...
![:wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jeszcze nic nie wymyśliłem ... oprócz tego, że nawet jakbyśmy się umówili na wszystkie możliwe terminy na rok "do przodu"
to jak się nie pojawimy wszyscy o tej samej porze w grze to z misji nici - niezależnie od składu naszego statica.
Ja mogę się jedynie umówić na taki termin: jeśli wcześniej na forum nie dam znać, że danego dnia mnie nie będzie to jestem codziennie i chciałbym iść na misję po
19.00 - poślizg mozliwy będzie jedynie jakbym w tym czasie robił misję na Rank bądź ZM. Niektórzy ludzie pracują i będą pracować niezależnie jaki skład będzie mieć static i nie liczcie na zrobienie jakiejkolwiek misji CoPa przed
19.00 -
chyba że z innymi ludźmi. - ale którymi
![:wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
????. Może powinny powstać 2 statiki , dla tych co nie pracują i dla tych co pracują. Oczywiście ci co pracują zrobią o wiele szybciej misje CoP,
bo dokładnie wiedzą kiedy mogą grać ![8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
.
Edit
Z tego co pamiętam to na czas wakacji sobie trochę odpuściliśmy umawianie się i inne wspólne zabawy, bo wiedzieliśmy mniej więcej kogo kiedy i jak długo nie będzie. NIe chcieliśmy cop'a robić w innym składzie więc czekaliśmy i czekamy do końca wakacji - przynamjniej standardowych. Ale chyba zapowiada się, że po wakacjach nie będzie inaczej. Dlatego damy pewnie sobie zielone światło dla tych co chcą robić za
wszelką cenę ![:wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
misje CoP i zielone światło dla tych co chcą też te misje zrobić ale ... w przyszłym roku (może szkolnym lub być może w kalendarzowym).