Aenima napisał(a):
tylko nie dorfy pls... Trigger gdzie jestes newb?
rofl ale ze mnie moderator , wogole nie zauwazylem nowych postow na "swoim" forum .... ale tu od miesiecy nikt nie pisal to mnie pewnie troche tlumaczy ;p
a tak powaznie, chetnie sie wbije z wami na tego triala.
fajka ekipka sie zapowiada. Nic z gry nie pamietam, a pewnie sporo sie zmienilo do tego.
Mialem barba hg 2h axe bear form, centaura barba tzw chainsawa (miazdzyl w pk ), acroix thiefa (uber funny do solo) i dorfa warriora dual dagger - throwing rune.
w small scale pk (takiej do 10v10) zawsze liczyly sie najbardziej 2 factory albo stealth albo speed - jesli mala grupa to proponowalbym sie tego trzymac - albo postawic na speed albo stealth pod tym wzgledem wiele sie nie zmienilo pewnie.
kiedys dobra grupa centaurow byla niezwykle zabawna do gry i efektywna w pk - dru,priest,prelate, barb etc albo stealth grupa - inne techniki gry obie funny.
Generalnie chodzilo oto by utrzymac predkosc poruszania sie grupy na podobnym poziomie - to w sb zawsze gralo duzo role bo to jak szybko mozna sie poruszac bylo mocno zroznicowane a odleglosci do pokonania czesto spore.
Duze zroznicowanie pod tym wzgledem mialo sens glownie w duzych gildiach gdzie chodzilo na wojny bic sie o miasta a nie na szybka partyzantke ;].
Nie wiem jak to wyglada teraz z postaciami latajacymi - do wiekszosci zastosowan sta burn za duzy - dobre na chwile dla wiekszosci klas.
i najwazniejsze pytanie kto rolluje scouta ? ;p
Co do ras/klas nie mam pojecia jak to teraz wyglada po tych dodatkach i innych tweakach - buffach,nerfach wiec sie nie bede wypowiadal. Sugeruje tylko utrzymac pewna jednolitosc grupy pod wzgledem stylu ataku - szybki rush , albo niewidzialnosc ;]