Cytuj:
Ty jako pacyfistka powinnas wiedziec jak rozwiazac "delikatnie" takie spory
i wytlomaczyc takim ktorzy te czary sprzedaja za tanio...
ze zle czynia...
ogolnie, doelowo ma sie zmienic sporo, ale na razie musicie sobie sami radzic
wiem Gadgecik
ciezko jest .. tymbardziej ze ludzie ktorzy kupuja na "czarnym rynku" niechca zdradzac swoich zrodel... ale ja wykombinooje cos:) ja pacyfikuje demonkami:) ostatnio Gubrin dal mi pobiegac ze smoczkiem:) ale i tak demonki kocham:P
Ged hymh.. mash wielka racje .. cza by zbrac do qpy tych co pisha i ustalic ceny..
za 8 krag faktycznie bym stawiala 50k nawet wiecej to juz potezne czary
Blokowanie czary.. tez bezsens.. chyba ze runbukiem bedzie mozna zwiac recalem.. bo Gate'y cos kiepsko wychodza gm mag raz na 10-20 ech.. porazka.. chyba sie starzeje:)
BTW czy czar reaktive armour dziala jakos gdzies na cos albo mozna go jakos wlaczyc?
Szerszen... alez jak najbardziej wypowiadaj sie tu i tam i siam:) wolna Polska:))
hym niedoczytalam sie ale ktos tu cos o regach mowil ze gdzies cos brakuje.. yh czlowieku lec do Moonglow.. wiesz ilu tam srybow alchemikow i magow wkolo?.. niemowie juz o tym ze ludzie znacza runa bo roznych wyspekach gdzie zalazki cywilizacji sa aby zdobywac wieksze ilosci
ktos swierdzil ze na DZ latwiootko nauczyc sie magi bo i regi sa tanie.. wg mnie nie az tak takie... zwykly mag nigdy niezarobil by sam na regi i czary.. (po to wiec trza innyc zawodow) lepiej troche utrodnic wzrost ilosci skilka magery .. czlowiek jest tu pare dni i juz mi z demonem biega kiedy ja pracofauam dlooogasnie na to.. yh gloopie:P
hym.. zwracaja sie do mnie ludzie Inskrybci.. Ingi popatrz znwo na akcji czary za darmo prawie... i co ja mam robic...
proste zapamietuj/spisuj imiona.. potem sie ich jakos spacyfikuje.. cza dosjc do zrodla kto niszczy rynek mlodych ciezko pracujacych skrybow
kontrolowanie cen ma sens... ale kontrolowanie przez zwyklych smiertelnikow... w to bogowie rzeczywiscie niepowinni sie mieszac... dostaneisz od znajomego czar z 7/8 kregu? powodzenia
7 w smokach ... 8 niet (chyba)
jesli chodzi o wewnetrzne sprawy gildi to normalne .. sama nowemu dalam ksiege 1-5, co by mu latiej bylo do domku przybyc bo po drodze moze zdechnac.. a to juz niemile... gornik.. tez mu latwiej z tym bedzie (po co np ja mam czas i skladniki tracic jak on sobie sam da rade?:P (ale to juz moja wrednosc:)) jakos mi sie przez Zakon Smierci przewijaja same Warlocki:) moze to blad.... nastepni beda konkretniej dobierani
hymh odejszuam trochu od tematu
czary a swiat... za duzo magow sie porobilo... niedobrze a szczgolnie warmagow.. niema rownowagi kazdy dazy do samodzielnosci i samowystarczalnosci... gdzie tu wspolparaca miedzy ludzmi i koordynacja pracy i walki.. ech dopra bo jeshcze od tych smutow Ingi zapomni jak wladac mieczem