BiGi napisał(a):
PvP to jest juz inna bajka, a druid jest jedna z nielicznych postaci ktora nie stoi na straconej pozycji z zadna klasa (mowie tu o imba typu Pala vs Warrior czy Mag vs Priest, Warrior vs Mage)
Pala vs dru naszczescie nie mam czesto okazji walczyc i sie ciesze
nie ma to jak kuleczka niesmiertelnosci
:D:D ale co do reszty to do konca sie nie zgodze z bigim ze dru jest na straconmej pozycji, zawsze jak greeduje nastawiam sie na to ze jakis przystojniak bez szczeki albo cos wpadnie mi od plecow , czesto rogue wchodzi z csa to wtedy szybki triket i misio zeby potrzymac troche tego rogue albo najlepiej jak graspa zdazysz uzyc to wtedy mozna juz fairy fire puscic wiec nie wyjdzie z entangli jak graspem go potraktujesz....czytsa poezja walczyc potem z rogue, z magiem ... przetrzymaj pierwsza salve jak ma POM'a ( najlepiej pilnuj miksturek i miej marchewke z felwood - leczy 700 - 900 hp i nie ma tego samego cooldownu co potion zycia ) a wtedy mozesz walczyc z magiem, a nawet jak mnie ktos na greddingu zawadzi to zawsze moge uzyc hibernate ( siedze w 90% na zwierzetach )
nawiazuje tutaj do tego ze druid wymaga nieco wiecejk wkladu pracy co inna klasa postaci i trzevba byc p[rzygotowanym na kazda ewentualnosc i zawsze byc gotowym do walki... dlatego rozgladanie sie czeste jest bardzo wazne czego wielu graczy nie robi , oczywiscie z roguem albo druidem z przeciwnej frakcji to nam moze wiele nie dac...ale np mozemy obczaic jakiegos woja z daleka jak nadchodzi albo huntera ktory tylko czeka az bedziemy mieli mniej niz pol hp i nas zaatakuje ( a takich jest wielu )