Mam pytanie. Moze wiecie co mozna zrobic z Gnolowymi piwkami?? Chodzi mi o quest w Qeynos. Idzie sie do BlackBorrow i zabija Gnolle. Ich zeby niesie sie do Captain Tilin (o ile sie nie myle - koles nad arena PvP w South Qeynos) i za nie dostaje sie exp i Moonstones. Moonstony mozna zaniesc na zaplecze pewnej knajpy w South Qeynos (gdzie przesiaduja zbiry w tym karzel o nazwisku IronToe). Temu barmanowi na zapleczu nalezy dac Moonstony. W zamian za nie dostaje sie piwo robione przez Gnole. Handel z Gnolami jest zabroniony, wiec koles prosi, zeby nikomu nie mowic skad dostales kontrabande... I tutaj slad sie urywa. Na Allakazam nie moge znalezc reszty informacji. A wiem (kiedys gdzies przeczytalem) ze w jakis sposob mozna poinformowac o tym Guardow (tych not corrupt) i wtedy nasla oni na tego barmana - Exectutioner. Jak juz executioner sie rozprawi z barmanem mozna go sprobowac zabic, gdyz podobno ma pare fajnych rzeczy na sobie... Nie wiem czy na 25 poziomie to mi sie uda, ale chyba warto sprobowac.
)
Czy ktos wie ktoremu guardowi trzeba cos powiedziec, albo dac aby wezwal executionera???
Pozdrawiam,
HeavenBringer