No widze ze sie nie obejdzie bez dyskusji na temat gildii.
Ja tez mam bardzo duzy szacunek dla Company ale jedno mnie w tej gildii odrzuca - duzy IF (Idiot Factor). Za czasow gdy w niej bylem doswiadczalem tego w PvM az nadto az odpuscilem totalnie gramie teamowe "w gildii" a po ostatnich doswiadczeniach RvR widze ze sie nic nie zmienilo.
Z kazdym z osobna (no... sa pojedyncze wyjatki
) CoŚiem
da sie dogadac gdy jest sam. Ale gdy bierze udzial w czymkolwiek wiekszym glupieje i wykazuje sie inicjatywa owcy prowadzonej na rzez.
Moze ja mam za male doswiadczenie w RvR ale mi sie wydaje ze "rajd na keep" rozni sie od pojscia na grzyby. Niby mamy zalozony team "polski" a jak ktos sie zgubi czy ma CL "to jego problem" - reszta idzie dalej.
Przez caly czas rajdu nie padlo jedno slowo na temat jakiejs taktyki, tego kto co ma robic, kto kogo oslania, ba! nawet informacje gdzie idziemy i co *mamy* robic (bo zrobilismy niewiele) byly miznerne.
Jesli tak wyglada wasz alliance na codzien to naprawde nie dziwcie sie ze raty serdecznie dziekuja za zaproszenie ale nie skorzystaja
Naprawde nie chce Aresika, Holgera i innych uczyc RvR bo przeciez kazdy w Company wie o tym wiecej niz wszyscy w Rats razem wzieci ale pomyslcie czy to normalne?
Total: 9 polakow idzie na rajd
Dla 1 nie starcza miejsca w teamie wiec sie go olewa.
Nastepny gubi sie i idzie z zupelnie inna grupa na inny rajd - krzyz na droge.
Podczas CL reszta grupy (7) dzieli sie na dwie czesci - 5 dostaje CL i zostaje, 2 ida dalej.
Te 5 bladzi bo tamte 2 walcza poza tym nie wiedza gdzie i jak tam dojsc
Litosci....
Moze to dalekie porownanie ale na Siege 5 PK bez problemu rozwalalo 30 "anti" jesli mieli oni play style taki jak Company. I dlatego (choc wam tego nie zycze) nie pomoga wam zadne alliance czy dwucyfrowa przewaga na polu bitwy - zawsze bedziecie zbierac wpierdol od ZGRANEJ grupy 5,10 czy 20 midow.
Pomyslcie tez o tym, ze support jaki daje gildia nowemu to nie tylko 10g i stary stuff - to jest fajne i potrzebne ale..
Ale "gildia", to dla mnie przynajmniej, grupa ludzi ktora jesli RAZEM idzie na jakas wyprawe to GRA NA NIEJ RAZEM.
A tego, przy calej uwadze z jakiej tego szukalem w Company nie znalazlem.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Karol66 dnia 2002-01-31 12:15 ]</font>