Zgadzam sie ale grajac na rate x1 trzeba poswiecic wiele czasu. Jak wiadomo wielu ludzi tego nie ma
. Wiec tak, trzeba zainwestowac, czasami i to jest problemem a potem trzeba grac:]. Wiem jakie sa obliczenia, mozna na tym zarobic naprawde fajna sumke
ale nie kazdy ma niestety takie mozliwosci. Ja teraz gram dla ludzi, poznalem swietna ekipe i trzymam sie z nimi, rozmawiam na forum na gg w grze i uwazam, ze to jest najlepsze w l2. Dlatego nie potrzebuje grac na oficjalu (wiem, ze chodzi wszystko, cp, ksiazki , makra itd.) ale nie mam czasu grac czesciej w l2 wiec zarobic na tym nie zarobie
. Co mi pozostaje? obijac sie na prywatnych serwerach za przyjaciolmi i cieszyc sie tym co mam
.
Seraf po pierwsze nikogo nie mam za bande frajerow, mam mozliwosc grania na prywatnym serwerze za darmo to gram a nie mam mozliwosci grania na oficjalu to nie gram i nie placze
. Taka prawda, ze jakby mi zalezalo to gralbym na oficjalu, ale mi wystarczy to, ze gram ze znajomymi na prywatnym serwie
. Co do plyt, uwielbiam sluchac muzyki i nie jestem w stanie wykupic orginalnych plyt choc zawsze mazylem o tym, zeby miec kolekcje orginalnych plytek (nie dla szpanu, ale inaczej sie slucha orginalow
) no niestety nie jestem w stanie, jak zajade na ukraine to wydam fortune na plyty
. Jestem zlodziejem sciagajac mp3 ale choc bardzo chce nie jestem w stanie kupic orginalow
. Wiec jak to w mentalnosci polaka bywa okradja mnie a ja okradam ich. Jest to najgorsza dewiza czlowieka, nie mam mozliwosci sie z tego wytlumaczyc, tak niestety jest
.