Zjaw, to sie tu poprostu nie odzywaj
w napisie o braku tankowania podalam moja przyczyne jego braku--->
w nawiasie.
Zjaw umiesz czytac po polsku? to czytaj ze zrozumieniem---> rowniez w nawiasach, czytajac szukaj sensu---> rowniez w nawiasach.
Gralam z toba w partach ale byly to ZM-y i wiesz jak szlo dopuki nie pomogl Gal---> to byla rowna gra i niczym sie nie roznisz w grze od wielu...wielu mlodych NIN, a ja od wielu...wielu mlodych WHM <--- czytaj ze zrozumieniem.
Co do wczesnych party z toba, to stwierdzilam, ze dla mnie to brak szacunku do mojego czasu. Dla tego wiesz, ze nigdy ci nie zaproponowalam bys bylas w moich partach ---> ale to wczesne doswiadczenia, kazdy z nas pozniej duzo sie uczyl gry i jobu.
Co do twoich CoP-ow, sry, chyba mamy roznice zdan... ty latasz wokol wlasnej... a ja stwierdzam, ze CoP w skladzie 3-4 osob majacych za soba wklad meritow i od roku doswiadczonej gry na roznych wypadach wyzej niz lS-owe, to nie rowna gra dla ciebie, Pitii i Stoka (nie wiem co i jak z Gokiem), zas Blu, Opi, Gal na 100% maja uzytecznie wykozystane merity z ktorych kozysta reszta.
I ogole dalej temat mi nie rozwijaj, bo do niczego nie zaprowadzisz... mnie nikt niczego nie wcisnie, po za rozsadnymi rzeczami, a ty czesto ich tracisz, wraz z popiskiwaniem kolegow, co cie ratuja..
Odzywalas sie i nie ty jedna na topiku "Beton..." i zrobiliscie z posta karykature "zlotych porad" <---> wiec ciszej, nabijanie postow, to jescze nie umiejetnosc bycia potrzebnym
Jeden bochater z filmu powiedzial : "Jednego dnia cos cie zaboli, ukuje.... to odzywa sie twoja chora ambicja.... ty jej pozbadz sie, a bedziesz wolny." --- kto to powiedzial?? (Opi nie odzywaj sie, bo zdradzisz
)