Sylvian napisał(a):
Ja wam powiem, że grając 1,5h moim altem (Elven Knight na 20 poziomie ^^ - tylko self buffy i top D duale) zdobyłem tyle samo co po 5h farmowania dorfem. Nawet jeśli drop rate był niższy dla mobów poniżej 40lev to i tak zabijajac je spowo szybciej wychodzi się na swoim.
Ja przez chwile probowalem grac samym dagger userem 40 lev z top bronia + focus + SS + buffy i recharge od 60 lev SE.
Po prostu rewelacja - znajdujesz sprawn taki, zeby sie nie musiec ruszac za daleko i zeby bylo na nim przynajmniej 10-15 mobow i tluczesz 200-500 medali na godzine zaleznie od tego jaki masz w danej chwili drop rate.
Jak do tego teamu dolaczylem spoilera i DA to praktycznie nie odczuwalo sie przyspieszenia zabijania - sam dagger z vic stance, accuracy skill, plus death whisper3, guidance3, focus3 zabija moba na swoim poziomie 1 mortal blow plus 3-4 machniecia daggerem.
Najsmieszniejsze bylo ze zlapalem w tym czasie 5 PvP countow i 3 PK county.
Goscie wlazili na spawn i widzac gosci bez gildii podbiegali i walili mnie zeby sprawdzic czy to bot - zanim im purple spadlo juz byli dead (puszczalem z healera root a sam TH robil reszte).
Jeden dorfik padl raz jako purple (walczyl normalnie), potem przyszedl i "dal sie zabic" tak zebym zlapal red, wrocil po jakis 5 min (blisko HV mialem spota) i juz bylem white. Dal sie zabic ponownie i znowu wrocil po 5 min - ja znowu white wiec callnal GM ze exploituje bo to niemozliwe zeby tak szybko odrobic 700+ karmy
GM otworzyl mi petycje, zadal te swoje pytania a potem spytal o healera (pozostale 2 postacie wylogowalem jak sie tylko PvP zaczelo zeby mi nie przeszkadzaly). Powiedzialem ze gram na obu i czy to zabronione. Kazal mi usiasc healerem i powiedzial ze "nie" ale zebym mu powiedzial jak sie zrobilem white tak szybko (tzn on powiedzial "instant" - to chyba znaczy ze natychmiast).
Ja powiedzielem "O tak" i zabilem 2 moby w 10 sek.
GM: "have a nice day"
A konczac przydlugie story - naprawde zaluje ze sobie kiedys nie zrobilem TH - postac jest po prostu ZAJEBISTA do "solowania" jesli sie ma jakiegos SE whore.