WhiteFoX napisał(a):
@Goatus - z tym wolfem to zwracam honor. Tego nie widzialem -.- Chociaz, jesli maja z tym problemy a nadal nad tym pracuja, to raczej nie pisaliby, ze bedzie to w next patchu IMO, choc moze sie myle.
Jak bedziemy podchodzili do sprawy od strony, ile cos kosztuje a jakies gowienko nam to zdejmuje, to sie zapytam - jakim prawem warrior i rouge moga zrobic disarma mojej uber teh haXor broni na ktor dalem 1337 golda a bez ktorej jestem bezuzyteczny ( z pkt. widzenia wara/rouga ) ? NERF IT BLIZZ FTW ZZAAANG -.- To jest ten sam punkt widzenia - jedni maja disarm na wepa inni maja dispell na buffy. Chociaz... racja - na wepa mozesz sobie zasadzic wep chaina i disarma nie bedzie. Na buffa narazie czegos takiego nie ma. Rozwiazaniem mogloby byc danie Purgeowi CoC ( Chance on Cast ) na dispella danej ilosci buffow. A zeby bylo jako bardziej rowno, proponuje talent zwiekszajacy takowa mozliwosc ( powiedzmy do 75% ).
Oprocz tego disarm po 6 sek schodzi, a buffy zdjete nie wracaja.... Kiepskie imo porownanie.
A co do samych patch notes - jak dla mnie to wygladaja prawdziwie, choc nie wiem skad sie tak szybko wziely, jak jeszcze nie ma 1.7. Mozna zakladac, ze czesc zespolu dopieszcza 1.7, a druga pracuje juz nad 1.8. Bardzo czesto zmiany ( w plotkach ) byly juz jeszcze bardziej niewiarygodne i... byly wprowadzane, na razie nie bylo fake poglosek, oczywiscie dopoki ktos tego nie potwierdzi oficjalnie, mozna sobie spekulowac