Cytuj:
Zainstalowałem klienta, z strony
http://www.lineage2global.com ściągnąłem patcha do ich serwera,rozpakowuje pliki do folderu system w grze, odpalam z pliku L2.exe loguję się za pomocą loginu i hasła z konta które założyłem na ich stronce, ale w oknie z spisem serwerów zamiast serwera Global Singapure mam pokazany tylko oficjalny serwer Bartz, czy muszę coś jeszcze zrobić,żeby wbić się na ten serwer,jeśli tak to co?
Nic wiecej nie potrzebujesz ,poprostu wejdz na ten serwer.
Na wiekszosci pirackich serwerow l2 (które odwiedzilem) w oknie logowania wyskakiwal tylko napis "BARTZ" , zwiazane to jest z lenistwem (tak sadze , nie jestem ekspertem w tej dziedzinie) adminow serwera , którzy nie chcieli się bawic w zmiane ww napisu na nazwe serwera.
Cytuj:
Mam jeszcze jeden problem,otuż gram teraz na Idragonie problem polega na tym że prawie za każdym razem jak wyjdę z gry(przeważnie na następny dzień)niedziała mi login lub niemogę się wbić na żaden serwer na Idragonie i muszę instalować gierkę jeszcze raz,jest inny sposób by rozwiązać ten problem bez reinstalki gry,jeśli tak to jaki?
Teraz to już całkiem siedzi niemogę się zalogować na tym ani na żadnym innym serwerze,reinstalka gry nic niepomaga.
Zakładajac ze serwer jest cały czas online itp.. Nie mam pojecia.
Pozdrawiam