Wtrace 2 slowa "nie w roli moderatora"
Per, Seraf:
IMHO glupio robicie wogole opowiadajac o tych zdarzeniach publicznie => jesli bylo tak jak wy to widzicie to ja bym sie wstydzil, ze moj ex-member sie tak zachowywal i cala sprawe bym zamknal, zapomnial a na przyszlosc wyciagnal wnioski i informowal ludzi ktorych przyjmuje do klanu ze panuja w nim takie a nie inne obyczaje.
Na hinde nikomu nigdy nie obiecuje ze na 100% wciagne go do jakiego alliance w ktorym jestem nie z tego powodu ze jestem fiutek ktory nie pomoze rodakowi tylko wlasnie z tego wzgledu ze klan ma pewne swoje niepisane zasady i nie kazdy do nich "pasuje" - przyjmowanie ludzi "jak leci" bez zadnych warunkow wstepnych jest bez sensu.
Jesli juz przyjeliscie faceta i zrobil cos co nie pasuje do klanu - powinniscie miec pretensje do siebie ze go nie poinformowaliscie wczesniej o tym. Tlumaczycie mu sprawe, nie chce sie dalej "dostosowac" - zegnamy sie bez zalu ale i niecheci.
Razpark i Alu:
Dziwi mnie okreslenie "caly wasz sprzet jaki "pozyczyliscie" to bylo gora 8kk" - IMHO to nie jest malo tym bardziej jesli dostalo sie to "za piekne oczy". Jesli bierzesz od kogos kase, wchodzisz do jego klanu a potem swoja gra "przeszkadzasz" mu to chyba nie jest najlepsza zaplata za pomoc na poczatku gry?
To troche tak jakbym ja prowadzil knajpe, Ty bys przyszedl do mnie po pozyczke na rozkrecenie interesu a potem za ta kase bys otworzyl lokal obok mojego i rozbrajajaco twierdzil ze tez musisz z czegos zyc
Sorka ale jestescie zywym przykladem tego, ze na wdziecznosc ludzka nie ma co liczyc