Ja jestem wlasnie po "seansie" filmu FF: AC i anime FF: Last Order ..... po prostu wymieklem
tyle smaczkow, nawiazan do fabuly FF VII, oryginalnych postaci.........
Jakosc renderow powala iloscia detali, animacja nie ma sobie rownych, ogromny skok od czsow FF: Spirit Within i Last Flight Of the Ozyrys . Spokojnie w trakcie ogladania mozna zapomniec o tym ze to nie sa prawdziwi aktorzy. Nawet lepiej ze to nie sa prawdziwi aktorzy
.... az sie chce wlaczyc ponownie PS One i przeanalizowac fabule gry jeszcze raz
Over Drive Cloud'a to po prostu majstersztyk. Bahamut wyglada super
( choc IMO powinien byc bardziej wzorowany na FF VIII ). Walki i sposob ich pokazywania wymiata dynamika w takich momentach az wylewa sie z ekranu.
Jesli ktos mial PS1, PS2 ma sentyment do konsol Sony i serii FF i widzial rendera FF VII na PS3 to po obejrzeniu tego filmu definitywnie kupi nowe dziecko Sony
Jedyny minus to to ze ktos kto nie mial do czynienia z seria FF odbierze ten film jako super pokaz mozliwosci grafikow i nowoczesnej technologi ale fabula bedzie dla niego plytka i calkiem zagmatwana niestety.
Bedzie mogl podsumowac film jako "Calkiem fajny, szaybko mi czas przy nim uplynal. Generalnie sredniak - widzialem gorsze."