był temat tylko o gunboundzie
GB WC jest nową wersją zastępującą starą
doszły w niej dwa pojazdy żaba i czołg rakietowy
gra się wywodzi od gry taktycznej worm
przebiega w trybie turowym każdy gracz na zmianę
wykonuje swój ruch mający na celu szkodzenie przeciwnika
za wygrane walki, tricki otrzymujemy punkty doświadczenia
dzięki którym wyższe levele a za zdobyte złoto możemy
kupić ubranka zwiększające nasze statystyki
po ściągnięciu lub przed gry z strony
http://www.softnyx.net/ musimy się zarerejstrować podając koniecznie e-mail który będziemy musili zweryfikować inaczej nie będziemy mieli dostępu do "avnatar szopa
|
gra zajmuje około 140 mb + 10 mb paczy
po jej uruchomieniu ukarze nam się plansza z podziałem na dwanaście serwerów zasadniczo różnią się one trybem
-avantar onv (kupione ubranka dodają umiejętnosci lecz poczatkujący graczenie mają tutaj szans ze względu na "kaszów" (osoby kupujące przedmioty za dolce) dodatkowa premia na tych serwerach to +10% doświadczenia oraz +10% zdobywanego złota
-avantar off (tu nie działają ubranka, wyjątkiem jest wskaźnik % zdobywanego złota)
następny podział ze względu na rangę
-od kurczka do kamiennego młotka (newbie)
-od dwuch kamiennych młotków do serbrnego topota (rokie)
-od dwych srebrnych toporów do smoka (ostatni server pro)
w każdym z serwerów ujżymy roomy z graczami w walce
-1vs1
-2vs2
-3vs3
-4vs4
oraz z podziałem na tryby gry
-score (najpopularniejszy kazda drużyna ma o jedno życie więcej niż ilośc graczy w tej drużynie gra się do 0, po stracie życia możesz wrócić na plac gry)
-solo(każdy gracz ma jedno życie nie może wrócić na plac gry)
-tag(podobnie jak solo jednak z tą różnicą że posiadamy jeden pojazd na zmianę z połową życia)
-jawel(polowanie na "potwórki" wygrywa drużyna/gracz która dojdzie bodajrze do 100? w każdym mąć razie najmniej spotykany tryb gry)
---
Mój nick w grze to Paragnomen jeśli masz jakiś problem zagadaj lub napisz post pod tematem miałem ponad roczną przerwę w grze jednak wcześniej posiadałem rangę gold battle side axe + z 21k gp oraz 6 innych kont na kazdym minimum 7 k gp więc pro porwacający do życia