Cytuj:
Mam dosyc klotni o zlodziejach i bandytach.
Ja się nie chcę kłócić. Zazwyczaj piszę tylko jeden post tak jak tutaj i już.
A że ktoś obraca to w kłótnię czy inną krucjatę...
Cytuj:
Jesli administracja forum decyduje, ze dozwolone sa dyskusje o pirackich wersjach gier to ani mi, ani Tobie nic do tego. Nie podoba Ci sie polityka? Zmien forum lub napisz apel o zakazanie tego typu postow
Wiesz, mógłbym pomijać te tematy milczeniem ale niechcę bo mi się to niepodoba, ale dobrze jeżeli tego chcesz to ok...
Cytuj:
A poza tym kto powiedzial, ze temat dotyczy piractwa. Pytano o Diablo, ktore nie jest MMORPG i nie trzeba placic abonamentu za dostep do gry przez siec. Wystarczy kupic klienta.
Granie na serwerach innych niż oficjalne Battlenetowskie może nie jest piractwem ale na pewno złodziejstwem.
Niech ci będzie Zychoo, już nie będę
[edit]
Cytuj:
Niektorzy nie sa przeciw bo nie maja srodkow na oplacenie miesiecznej daniny nalozonej przez producenta
Pff, typowa odzywka bez żadnych argumentów. Gry nie są artykułem pierwszej potrzeby więc jak cię nie stać to niegraj, a że wolisz kraść to bujaj się na szczaw. Jak cie niestać na merca to idź do sąsiada i podpierdol....twój tok myślenia.
[edit2]
Wykasuj moje i "inne" posty nie an temat Zych, bo znowu będzie że prowokuje flame albo co...