Gevaar napisał(a):
Czołem panowie tez mam kilka pytań i nie wiem co wybrać. Gram na eclipse i siedze też na polskim kanale ale wiecie jak to jest wiekszość ludzi chyba wpada do gry po to aby pograć a nie odpowiadać non stop na pytanie które sa dla wszystkich prawie jesne oprócz mnie
Chciałem się dowiedzieć jak ta gra wygląda dalej. Narazie u mnie to wygląda tak. Robie marksmana/rifle. Do tego medyka ta pierwsza kolumna (jeżeli coś bardziej sie oplaca) to mozna jakas wskazówka tutaj maznąć
Latam od terminala z misja do miesja zagłady
i tak w kółko zanim zrobie 4tą kolumne tego marksmana. Czy moze jest inny lepszy sposob? Chciałem również zapytać co będzie dalej jak już wykonam swój upragniony ceł? Co trzeba mieć aby nie wiem? zostać BH czy jedi ? Wiem że to kawał drogi przede mna ale lubie grać i mieć jakiś cel i wiedzieć co w trawie piszczy:D Sa jakies combat lvl to co znowu ? hehe No i te wszystkie zbroje pistolety. Laze szukam po npc nigdzie nie moge czegos znalesc a na bazarze sa dosc drogie takie zabawki. Jak duzy wplyw maja rzeczy na rozwoj postaci ? W ogole mam dosc duzo pytan bo gra jest troszke inaczej zbudowana niz inne mmo. Staram sie do wiekszosci rzeczy sam dosc co i jak ale czasem jest to trudne. Moze jest tu ktos kto dopiero zaczyna i czuje sie samotny? hehe Dzieki za wszystkie rady ( o ile sie pojawia)
Po piersze jesli chcesz sybko załapać expa t oleć do Mining Outpost i wrzeszcz "I'm looking for hunting group, invite me pls
" albo coś w tym stylu
Po drugie na bazarze jest i drogo i tanio, zalezy od sprzedawcy (cały handel opiera się na graczach, npc nic nie sprzedają), pozatym przeszukuj vendory graczy... Itemy nie mają praktycznie żadnego wpływu na rozwój postaci w początkowej fazie, przydają się jedynie w zaawansowanym pogrywaniu jak np zeslicowana i naładowana atachmentami zbroja dla bh, albo jakaś wypasiona broń
Duża kasa przydaje się dopiero później, normalnie to można spokojnie się utrzymać z kredytów jakie dostajesz za misje albo za plowanko
Aha, nie rób całego marksmana jeśli chcesz być jedynie Riflemanem, bo to strata Skill pointów i expa, b opotzreba ci tylko 4004 ( pierwsza i ostatnia kolumna)...Dobrym pomysłem jest zlaeśćkogoś kto też zaczyna, bo jest owiele razniej
Jak ja zaczynałem to był bum na Total Experience i grało nas kilkanaście nowych osób więc było bardzo miło
Co do temlpate to ja miałem MCM/MR/Pistoleer 0404 i grało się bardzo miło, ale polecam zrobić jedynie z combat medica drzewko do leczenia, bo debuffy i doty najbardziej przydają się w PvP czyli np u Bounty Huntera... i przeznaczyc SP na coś innego...