Panowie wydaje mi się , że znacząco zboczyliśmy z tematu ... LK nareszcie zabiło Ragne , jesteśmy z tego dumni i bardzo szczęśliwi.Pomimo wilu niesprzyjających okoliczności : pady serwa , lagi , braki kadrowe ( kampania wrześniowa ) , + pechowe dc 3-4 osób podaczas próby ubicia ( kolejki 400 + ) wkońcu się udało
Wzrosło morale , poprawiły się nastroje i wróciła chęć do dalszej przygody w WoW ... może dramatyzuje lecz mnie to naprawde podniosło hyhy ten okrzyk radości .. oj długo to będe pamiętał
btw : Toczy się tu ostry spór odnośnie exploitowana na AB przez ally LK, FoD , LA.Ok, zgadzam się , że jest to może nie fair ale DS nie jest exploitem , a jeśli nim jest prosze wkleić
BLUE INFO dotyczące tego tematu.
@Vercin 3:2 , 2:3 , 3:2 , 2:3 ... itd wiesz o co chodzi i ja wiem o co chodzi więc proponuje się przestać rozwodzić na temat uczciwości na BG
@Shad
Myśle , że tak klasowy gracz nie powinien na publicznym forum zniżać się do poziomu ./spit , przynajmniej mogłeś sobie darować w topie gdzie LK chciało się pochwalić kilem Ragna,Zdaje sobie sprawe ,że na dzień dzisiejszy to żaden wyczyn dla IA ale dla nas to naprawde miłe chwile i mogłeś się powstrzymać... [/i]