Jailer of Faith to kwiatek. Nie wiem czym dokladnie sie go popuje bo nie ja go popowalem, mozna to info znaleźć na necie. ??? do popu pojawia sie na 15 minut na pierwszym pietrze jednej z wiez. Jesli nikt w ciagu 15 minut nie popnie Jailera to ??? znika na 10 minut aby potem ponownie pojawic sie w jednej z pieciu wiez w ustalonym punkcie.
Sama walka byla dluga i mozolna ale dlatego, ze nie mielismy na miejscu wlasciwie wogole DD poza Geoe (drk) i Xythalia (rng). Xythalia dzieki umiejscowieniu pola walki miala idealne miejsce do DD dlatego, ze mogla strzelac wlasciwie po calej lokacji nie tracac Jailera z oczu na dluzej niz moment. Nie obylo sie bez smierci, czasem bardzo zabawnych, czasem bardzo wkurzajacych bo spowodowanych nasza bezsilnoscia. Jailera chyba sie nie da stunowac, poza Gravity nie wiem czy wszedl w niego JAKIKOLWIEK negatywny status. Chyba resistowal wszystkie stuny. Magow uderzal po 350-500 z criticalem. Kilka razy odpalil 2h od BLM. Rzuca nastepujace czary- Slowga, Stone IV, Stonega III, Petrifyga (czy jak sie to pisze) no i slawny Quake II. -GA maja WIELKI zasieg, bardzo trudno od nich uciec szczegolnie jak tak naprawde nie wiadomo kto jest celem- przy 5-6 ninjach i jakims paladynie czasem dochodzilo do pomylek no i ze wzgledu na to, ze arena do kitowania jest malutka- to jeden z tych pokojow gdzie sie spotyka czasem NPC w palacu. Jailer jest bardzo szybki, lata niemal rownie szybko jak chocobo.
MAm jedna fotke tylko niestety i ona nie ukazuje nawet dobrze pola walki ale moze niektorym to wystarczy. Przykro mi, że Cię tam nie było Op.