3 pazdziernika zeszlego roku przyszedl na swiat Ramuh Neyah. Byl aktem desperacji wobec bezsilnosci zwiazanej z godzinnymi poszukiwaniami Caspiana party na misje CoPa zawsze i tak konczonymi totalna wtopa...
Odblokowanie nowych krain zawsze bylo moim priorytetem - bo bez sensu miec exp pack a nie miec mozliwosci zobaczenia tych wszystkich miejscowek. Ten rok zlecial mi bardzo szybko czasem bylo lepiej czasem gorzej ale zawsze jakos sie szlo do przodu. Udalo mi sie zrealizowac 95% moich celow z czego jestem zadowolony. NIESTETY MNK jobik, ktory tak bardzo lubie ma klopoty z dolevelowaniem do 60 i bez ENM statica lub wogole PT statica ciagniecie tego dalej stracilo sens... Nie usmiecha mi sie szwędanie sie calymi dniami bezcelowo po Vana'diel z nadzieja na PT. Oczywiscie kazdy moglby sie odezwac ze sam moglbym zlozyc PT - niestety /sea all 50-55 invite zdradza ze ten przedzial lvl przezywa "kryzys" i ciezko cos dobrego skleic... Ten miesiac (wrzesien) pokazal mi ze tak naprawde gdyby nie misje to za duzo nie udalo mi sie zrobic, moze wskoczyc z max 3, 4 levele wiecej i to wlasciwie tyle... Nie interesuje mnie zaden inny melee job oprocz MNK, w rezultacie znalazlem sie w "blednym kole" z ktorego uciekam.
Bardzo dziekuje WSZYSTKIM za ten wspolny rok. Dziekuje wielu osobom za pomoc: Coldee, Kalcia, Vejitta, Huckster, Galenros, Simiurg, Comodo, Gokulo, Lesiu, Opiekun i wielu innym graczom - zawdzieczam Wam bardzo wiele.
Wracam do siebie, gdzie bedac RDM i wystawiajac flage czekam z 10 minut MAX na PT invite i expie az mi oczy wychodza z orbit
Sciskam Was bardzo serdecznie i zycze milej zabawy ^^
Ja udaje sie na spoczynek, przypominajac sie jednoczesnie swoim bliskim z prawdziwego swiata ze zyje, ze dzis moge juz z nimi imprezowac bo nie jestem umowiony online
ze mam czas na szukanie pracy, na jakies wypady, ze mam wiecej czasu dla siebie
Pozdrawiam serdecznie, Caspian (*@_@*)
PS: gdybyscie sie tak kiedys nudzili to w "comments and suggestions" napiszcie do SE propozycje mojego World Shift a kto wie - moze jednego dnia zapuka do was maly tarusek blondasek z prosba o LS