To co propomuje Satou jest marzeniem o CCHML-mini, a moze kiedys i wiekszy. O tym samym marzy Opi, nie wiem jak teraz, gdy ma HNMLS.
To, co pisze Rha, jest realiami osob, ktory wlozyli masse czasu i pracy w jakis HNMLS, wiec nie dziwie sie wypowiedzi.
1. - nie mozna u nas nic na LS-e zrobic, bo jak nie patrz wiekszosc lubi skozystac, a oddac komus usluge nie zawsze;
2. - spora czesc ludzi kieruje sie zasada " ja tobie - ty mi, jak nie, to spadaj, mam zajecia wazniejsze";
3. - inna czesc z nas lubi udawac "wesolych idiotow" w stylu "oo nic nie widzialem", albo czeka i mysli "oo moze mnie zaprosza moj job jest wazny" it.p.
nic i nie kogo nie posadzam tym co pisze, badz jak postepuje, poprostu stwierdzam fakt, ze jest nas zamalo, by cele byly podobne i realizacja ich(celow) w zwiazku z tym, a to ze zapadamy na ludzkie wady to rzecz normalna, przy malej ilosci ludzi, to bardziej widoczne, gdzyz nas ogranicza, przy duzej ilosci kazdy jest w stanie chciec i dac.
Uwazam, ze powinnismy sprobowac to zrobic, ustalic dni/dzien do pojscia do Sky,niejako moze sie okazac, ze by ruszyc jednego dnia pelnym skladem trzeba bedzie cos poswiecic., a wtedy jest potrzebne zrozumienie naszych kolegow z roznych statikow i skladow.
Kolejna sprawa...nasi ludzie robia Sky z shoutow, wedlog mnie to skandal, powinni sie zebrac do kupy i wziasc tanka, DD + kogos, kto zna dojscie i zrobic ZM-ki, zamiast tego blakaja sie ... ja osobiscie mam takie, a nie inne wrazenie.