Targaryen napisał(a):
...To ze Ty nie masz kasy- Twoja sprawa, to ze Ty nie upgradujesz Relica- Twoja sprawa ale bardzo prosze daruj sobie komentarze typu "monety to i tak dzialka tych co i tak predzej przestana grac w ffxi niz zrobia z nich sensowny uzytek" bo to jest wlasnie typowe zlewanie tematu ktore docelowo prowadzi wlasnie do tego co zrobil ostatnio Huck czyli olania tematu monet i "niech sie dzieje co chce".
Ja tylko stwierdzam rzeczywistość. Brutalną ale prawdziwą.
Motywacja jednej osoby bawiącej się reliktem nie ma kompletnie jakiegokowlek znaczenia(
w ramach ls'a, serwera, znajomych, rodziny itd ...) . Co innego jakby udało się zorganizować grupę 20-30 osób która potrafiła by poświęcić swój czas i zrobiłaby wszystko żeby spełnić marzenie 1 osoby. Potem może następnej itd ... . Zacznijmy może od wspólnego stawienia się na jakiś event inny niż dynamis - chociaż jak widać z dynamisem tez nie najlepiej jest ...
Oczywiście życzę jak najlepiej wszystkim upgradeującym.
Mam nadzieję że nie będą zbytni źli na ludzi którzy nie chcą robić im konkurencji w zdobyciu monet, chociaż może warto by zacząć bawić się relictem
(kasa to nie problem, blm'a chyba każdy by chciał w róznych ls'ach, ale mam wybór nad spędzeniem tony czasu między naszym ls'em a innymi, kurą, kopalniami,pająkami, craftowaniem, "eventami" ... )