Vejitta napisał(a):
Myrta ma racje, ten LS to LS ktory ma za zadanie gromadzic Polakow... i tylko tyle, nie wiecej, nie mniej. I nic sie juz chyba nie zmieni -_- ...
A mi zależy żebyś
miał kiedyś super-wypasione itemki na level 70+, które można zdobyć tylko w jeden sposób - mobilizując tłumy ludzi. Jak nie w tym LSie to w innym, jak mam iść z Tobą do innego to napisz mi, przeniosę się tam z Tobą (tylko po co?) na ten czas poświęcając Tobie setki godzin ...
(btw ten topic dotyczy ludzi którzy chcą coś robić w sky, a nie tych którzy nie chcą, nasz LS nie ma nic wspólnego z tym jeszcze, zawsze można stworzyć nową perełkę CCSKY wprowadzając panikę i nowe fochy
)
swordsman napisał(a):
...za duzo emocji i nerwow mnie to kosztuje...
<Im sorry> wiem że to moja wina, ale znając polaków i widząc ich chęć posiadania "luźnego" stosunku do naszego LSa oraz szukania zabawy (od pewnego levelu) poza naszym LSem, który "ma gromadzić tylko polaków do wspólnych rozmów" pomyślałem, że lepiej żeby teraz pokazali swoje "fochy" a nie o 18.55 w środy ...
Może masz rację i za wcześnie jest jeszcze, szczególnie że wymagana jest obecność ludzi którzy zapewne już mają dosyć sky i będą musieli chodzić tam dla "młodzików" żeby coś z tego wyszło i dla tych właśnie uberów to będzie największe obciążenie bo kolejny dzień zostanie im odjęty np. z reala.