Zychoo napisał(a):
W ramach eksperymentu polazlem dzisiaj na grind. Tluklem blood elfy, jednego za drugim, praktycznie bez resta, leczenie tylko po trzech na raz albo raz na 8-9 mobow za pomoca runecloth bandage, zasuwalem jak gupi, bez przestojow i oszczedzania, bez konwersacji na /g. Po prostu PURE GRIND, i co?!? I 750xp/min w RESTED! Jak Wy te 50k/h robicie bez resta. Czy moglby ktos nagrac 3 minutowy filmik, bo chce to zobaczyc na wlasne oczy:). Nie jestem w stanie wyobrazic sobie szybszego zabijania niz moje dzisiejsze.
edit: rogiem na 55, nie magiem
Ja rogalem w Azshara robilem z rested 80-90k/h, hunterem 30-35k w tym samym miejscu bez rested. Na tym polega ta gra, trzeba wiedziec gdzie. Sprzet tez trzeba miec w miare, jako rogal wchdze z ambushem a dobijam dual swordami, np assasination blade.
Grinduje takze i na 60 lev po kaske, moby 54-55 zabijam w 5-7 sekund max, od moba do moba blisko, problem tylko z regenem energii, 3-4 moby na minute to taki sredni grind moj. Ambush 2,5k bs za jakies 1,4k. i dowidzenia, dodac trzeba gouge ofc. I tak w kolko. Sa i super miejsca dla huntera, przykladowo, lejemy kolo BB piratow a obok nich jest boss, jakistam co w wodzie biega, za niego jest kolo 1,2k expa, hunterem sie go leje jakies 50-60 sekund, i co respawn jego a pozniej piraci lub obok cos innego co pod reka. Co kilka minut 1,2k expa praktycznie dla huntera za friko, szybko i przyjemnie.
W DM ladnie leci exp, no i kasa leci takze wspaniale, co 1 run wychodzimy po 10-12g na glowe. East robimy 10-15minut, zalezy z kim w teamie^^. Jak dobry run to i 30g moze na lepka wyjsc, mining to wspaniala rzecz w DM:).