Huragan napisał(a):
Szopen napisał(a):
Co się stało wogóle że się przenieśliście? BL złyu był?
alez nikt sie nie przeniosl, BL jest nadal typowo polskim serverem, paru retardow sie przenioslo i teraz zaluja, a niektorzy to nawet zaczeli levelowac nowa postac na BL od nowa i olewka totalna Matheridona.
Huragan problem był i jest w kolejkach. W weekend robięc MC przy Domo okazywało sie że 6 osób jest offline i czekają w kolejkach po 400 osób. Taki był powód zmiany.
Oczywiście problem dc to wina kompów nie serwera ale nie zmienia to faktu ze trzeba było czekać aż wróca bo była kosmiczna kolejka (takei 40 min to nie żarty)
GrimSoul Legion się przeniósł i z 70 osób nie grają 3 osoby z polski które maja łacze w TPSA, polski Dialog chodzi bez kłopotu.
Tak lvluje nowa postać na Burning Legion bo wiem że tam nie mam lagów a lvlowanie sprawia mi wiecej przyjemności niż poszukiwanie dwudziestego czwartego epica dla woja.
BL jest spoko pod wzgledem pinga ale jest opustoszały wiec z czystym sumieniem nie polece
Generalnie masz TPSA to tylko serwery w Paryżu, unikaj Frankfurtu jak ognia. Zeby stestowac musisz pójsc na AB albo do MC w Orgrimmarze mam ping 58ms, na BL 300ms.
ale na BL w MC czy AB mam 300ms a na nowym 5000-10000, wiec na charze lvl1 tego nie stestujesz