roball napisał(a):
Co do hand of justice to mam takie szczescie ze zawsze jak ide go z kims 'farmowac' to wypada za pierwszym podejsciem
Wydaje mi sie ze ogre forged hauberk jest lepsze niz kromcush breastplate, ale nie wiem..w sumie i tak dlugo tego uzywac nie bede, za tydzien-dwa przesiadam sie na itamz z honoru :f
Przyjrzalem sie teraz dokladniej temu profilowi. Jak rozumiem to jest twink, w dodatku z dobrej gildii, wiec mozna poszalec. Strasznie malo staminy, warrior w PVP z hp < 4k to troche przegiecie. Chocby dlatego Kromcrush > OFH. Generalnie, co bym wymienil:
- helm - OK
- neck - moze byc, ale lepsze sa oba necki z Onyxii
- spauldery - na razie moga byc. Lepszy bylyby z AB, ale jezeli nie lubisz tego BG, to zostaje Might
- back - do PVP lepszy Gargoyle Skin (Strat) albo idealnie Puissant Cape
- chest - PVP reward, Chromatic Flight albo Might
- bracery - reward z ZG, Might, Vambraces of the Sadist (Strat)
- gloves - OK. Dodatkowo warto miec Flameguardy dla wiekszego AP i przelaczac na Strongholdy jezeli w poblizu jest wielu rogue'ow/warriorow,
- pas - niezly, ale duzo lepszy jest reward z AB albo Omokk Girdle (quest z LBRS)
- spodnie - swietne, IMHO lepsze niz PVP reward
- buty - Sapphiron Scale Boots, AB reward
- ringi - slabiutkie. Zalatw co najmniej jeden +crit ring i jeden ze sta. Moje idealne combo: Quick Strike + Ring of Ogre King. Jezeli chce ci sie tluc rep w AV, to Don Julio
- trinkety: Hand of Justice i Blackhand's Breath.