tak idziemy normalnie
Tankowie: Xav Naif Lesiu
WHM: Anc Coldee
Suppot: Comodo Kalcia
BLM: Sim Bodziu (Sait?)
DD: Myrta Veitta Huck Sait Tomala???
wybaczcie jak kogos pominelam
duza prosba - jesli ktos wie, ze nie bedzie z jakich kolwiek przyczyn lub nie dokonca lub pozniej dojdzie, to poinformujcie nas.
o ile wiem, Coldee nie bedzie do konca, chyba...?
z tego co widze: mozemy farmowac kluczyki i trigerry, jesli bedzie dwoch BLM-ow mozna postarac sie o kluczyki do palacu, zreszta Sai napewno wie wiecej na temat farmowania kluczykow.
jesli chcemy isc na Genbu, to poprosze opatrzyc sie w stack Antydote, pare Hi-Potow, Hi-Etcherow, soczki do regeneracji HP i MP i Reraise sprzet (Gorget, Hairpin, Potion)
myslenie, ze zawsze dostaniecie R3 jest bledne, dosc czesto nie ma sie MP na taki luksus, daje sie R1 lub R2, dobrze miec swoje ReraiseII.
moze mi nie uwierzycie, ale nawet na Dynamis czy HNMLS-runach nie zawsze sie daje R3, no chyba ze juz to koniec walki, badz WHM-ow jest duzo.
do rozwazania jest opcja pujscia na Genbu, jak dojdzie Pitia (bo Colda o tej poze chyba juz nie bedzie), zalezy tez czy Pitia zostanie ze statikiem cos farmowac, czy woli dojsc do nas z Opim, jak i to czy, Opi i Bodziuzu nie beda musieli pujsc do SW.
ogolnie mam wrazenie, ze SW wcina sie w nasze srody, ale na to juz nie poradzimy, nawet jak zmienimy dzien oni tez moga to poczynic :/
_________________ Ancover Elvaan WHM 75 / RDM 71 / BLM 40 / SMN 53
Merity: ~90
Alchemy 100+6/Clothcraft 92+2
|