Dwutlenek napisał(a):
Pio napisał(a):
ile mozna powtarzac ze ranga PvP nie odzwierciedla skilla danego gracza a czas poswiecony na farmienie honoru i spedzony na battlegroundach
Nawet konia nauczysz pewnych spraw jak bedziesz je powtarzal wystarczajaco czesto.
Ja nie wiem skąd to przekonanie że człowiek ktory przesiedział setki godzin w BG, niczego się nie nauczył :|
Moze i nauczysz konia pewnych zachowan i trickow ale jak przyjdze zrobic mu cos bardziej skomplikowanego to kon pozostanie koniem.
Sporo spedzilem na AB farmiac reputacje i to widac na pierwszy rzut oka czy gosc ma skilla i pojecie o PvP czy tylko jest przecietniakiem z epikami i wysoka ranga.
Byl jeden high warlord co swoja range osiagnal tylko temu ze bardzo duzo gral i bardzo dobry team mial. Ogolnie gosc skilla mial grubo ponizej przecietnej.
Ostatnio na forum mojego realmu pojawil sie topic o wymiataczach PvP i 99 % wymienianych osob to gracze ktorzy siedza 4+ godziny na AB. Czesc rzeczywiscie wymiata w PvP, ale moglbym wymienic sporo osob ktorzy nie siedza na BG a postawilbym na nich wszystkie pieniadze gdyby mieli sie duelowac na kase