BiGi napisał(a):
jako healer wypowiem sie na temat prot/fury warrior jesli chodzi o tankowanie.
przyklad healowanie fury warka ktory tankowal pieska na golemagu (add) bylem do niego przydzielony ja i priest. kolo mial dobrego shielda, prawie calego mighta itp. przyzwyczajony do healowania prot tankow w takich sytuacjach pomyslalem sobie ze to pryszcz bo sam powinienem go wyhealowac... mam ok up to ~250 z healing skills, jakies +30 mana regen @ 5 sec, spirit buff, innervate itp. a tu KUPA, z priestem leczylem go na zmiane, ja siadalem albo on, musialem mu dac innervate i na sam koniec na wszelki wypadek palka zawolalem
to nie ma związku. pewnie ten warrior miał kiepski sprzet albo sprzet do pvp. (podajrzewał że jako pvpowiec zbierał sprzet z kritem i nie miał sprzetu sta/defense do zamiany. daltego mam 24 epici i wszystkich używam bo 1. PvP 2 tank 3. FR Tank - wszystko zamieniam )
Prot Tank to Aggro, wytrzymałości to nie zmienia bo jedyne co możesz dostać to +5% do bloku tarczą i +10 defense a to jest prawie nic (jak chcesz to obejrzyj talenty). Nie jest prawda że Prot jest bardziej wytrzymały.
Nie widze związku. Przykro mi