Targaryen napisał(a):
Simi musisz się chyba nauczyć, że życie Tanka jest milion razy ważniejsze podczas walki z dowolnym godem niż konkretnie Twoja własna dupa
.
LOL to przecież ja pisałem zawsze i wszędzie ile jest warte życie tanka dla party/alliance/LSa itd (god nie ma z tym nic wspólnego, bo tank ma takie samo zadanie w każdej walce przecież), nie trzeba mnie uczyć ani sam nie musze się niczego uczyć (wystarczy poczytać sobie moje wszystkie posty jakby komuś się chciało)
na życie tanka/tanków ma wpływ
10-15 osób, na życie 10-15 osób mają wpływ stunnerzy, na życie stunerów ma wpływ ...
nie robię żadnych teorii i na nic nie narzekam, ale wolałbym żeby nin tankowie i ktokolwiek inny nie obarczali stunerów za przerwanie castowania cieni, bo od tego jeszcze dłuuuuuuuuuuga droga do śmierci tanka, inaczej każdy nin miałby swojego przybocznego blma z którym chodziłby wszędzie i zawsze
stunowanie to nie kwestia chęci, nauczenia się, foch, kolejności itd. tylko wypadków "przy pracy" które
zawsze mogą się zdarzyć raz lub dwa na walkę
[edit]
"Tylko w sumie -ga III nalezy stunować bo Poisonga jest za szybka, nie wiem czy Gal by ją zestunował a jest w tym bardzo dobry. " - kawałek dalej Gal napisał o stunowaniu poisongi.
"Co do Aoe Genbu to jest jedno naprawde niebezpieczne i jest nim Waterga III. Wiedziałbyś to jakbyś poczytał taktyki walki z nim, chyba nie idziesz walczyć z godem nic o nim nie wiedząc? " - czytam wszystko o wszystkim na wszystkich stronach, ale nie wiedziałem że głupia poisonga robi takie wielkie spustoszenie z ninjami, zdaje się że Ty też nie wiedziałeś
LOL , następnym razem uratuję wasze <language> !!! (proszę się tylko nie nudzić jak genbu jest w stanie stun po poisondze bo czasu na recast za dużo nie macie, drugiej szansy nie dostaniecie
LOL)
(w mojej kolejce nigdy nie zdażyło mi się castować sobie blink + ss, aż taki tarugłupek nie gra z wami)
z resztą się zgadzam