Mark w ilu tematach już whinowałeś na ten temat? I jakoś sobie nie przypominam żeby kiedykolwiek zgodziła się z tobą jakaś większa grupa osób.... I tak skończy się na starym, dobrym: "learn to play your class noob".
Ale żeby nie robić zupełnie flame to:
1) Zamiana BoS na buff/seal zwiększający aggro palka jest bezużyteczny w high end instance gdzie chodzę z 1h+shield co oznacza, że nie robię dmg. Wcześniej też rzadko kiedy się go używa bo w większości przypadków masz warka w grupie.
2) Pamiętam, że był pomysł żeby zamienić 5-15min BoS na 10+sek (ale redukujący aggro dużo bardziej niż zwykły BoS), z mniejszym mana cost i możliwością rzucenia tylko na jednego gracza w danym momencie - średnio mi się to podoba, już teraz mamy sytuację, że jak wszystko idzie dobrze to leaderzy, warkowie itp są ok. Jak coś pójdzie źle to na pewno wina palka. Dodanie takiego skilla sprawi, że wszyscy hunterzy i healerzy zabierający aggro będą mieli wymówkę, że pala dał dupy.
3) Ktoś chyba też kiedyś wspominał o tym, żeby te -15% aggro było przerzucane na palka - totalna głupota. No chyba, że robimy insatnt skill, który czyści listę aggro moba i skupia jego uwagę na palku - wtedy ja daje shielda i warek ma czas na zabranie moba, ale jakoś to do mnie nie przemawia.
4) Likwidajca BoS - imo nie wchodzi w grę.
5) Co do
Cytuj:
MASZ <> NIE MASZ (różnica)
To alliance nie ma możliwości usuwania buffów, co jest imba w pvp.