Bodziu napisał(a):
...jeden udany run z podstawowych miast (jesli sie nie uda to za tydzien powtorka i tego samego miasta), ale niech to bedzie jasno okreslone.
btw. frekwencja ograniczona jest rowniez dostepczoscia do danego dynamisu wiec porownanie jest w tym przypadku nie na miejscu.
To,że zmieniony został termin nie było żadnym precedensem- pamiętam powtarzanie Jeuno, Bastok czy Beaucedine do momentu aż się udało. Myślę, że jakbyś był jedną z osób, która była na nieudanym runie akurat tego jednego miasta, którego brakuje do dostępu do Glaciera to też byś wolał aby run powtórzono zamiast robić sobie przerwe co drugi tydzień bo "reszta idzie na Glacier, sorry man".
Owszem było to jakiś czas temu i zgodzę się w stu procentach, że nie możemy wałkować tego WIECZNIE ale jak na razie, jeśli nie będziemy powtarzać podstawowych miast choćby po to aby dać dostęp powiedzmy 10 nowym osobom do lodowca to będziemy się na nim kisić w znanym 30-40 osobowym gronie. Nie wiem zresztą skąd ta negacja do powtarzania eventów w mieście gdzie się nie udało? Nuda? Posiadanie AFa z tego miasta? Pozwól że bardzo prosto wyłuszczę nasz problem: mało osób z dostępem do Glaciera = mało osób na Glacierze (mała szansa na skończenie go sukcesem) = jeszcze mniej osób gotowych na wizytę w Xarcabard (choćby na farmowanie!).
Myślę, że czas pomyśleć o DP jako całości a nie patrzeć pod kontem osobistego zysku a jeśli już, to odłozyć go na plan dalszy (za miesiąc, dwa
)
Update: a co do nieaktywnych przez dłuższy czas bez podania jakiegoś powodu to kick `em i przyjąć innych. wysłać do nich PM na guildportal a jak nie odpowiedzą to adios.