Pynio napisał(a):
czemu do kurwy nedzy kiedy ja chce zaczac grac wszyscy ta gre skreslaja, jak dla mnie bez specjalego powodu...
Co prosze? Nie wierze wlasym oczom co ja czytam. Czy ty na nas kurwami mowisz? Skoro nie wiesz o co chodzi, to co sie wtracasz wogole? Jak mozesz cokolwiek w tej sprawie powiadziec skoro nie wiesz jak bylo i jak ma byc.
Co, przeczytales pierwsza strone i to dla ciebie wystarczajace informacje?
Zalosne.
Pynio napisał(a):
wiec ponawiam prosbe drodzy cholerni eksperci.... zamiast narzekac czy mozecie w punktach wypisac roznice miedzy teraz a przedtem? i dlaczego WASZYM ZDANIEM bedzie gorzej lub lepiej?
Z tego co pamietam ze 3x pisalem juz czemu bedzie gorzej. Ale jak sie czyta co trzecia strone w temacie to tak jest. Wiec moze byc tak cholerny noobie zacza czytac i wykazal sie troche wlasan intecja, a nie nazwyal reszte "cholernymi ekspertami" i ZADAL wszytkiego na tacy.
Pynio napisał(a):
wypierdole ta gre za okno i z powrotem wroce do eve online i tak sie skonczy swiat SWG.... w sumie dzieki wam... bo czytajac te narzekania odechciewa mi sie patrzyc na pudelko... zero konkretow , same skargi i klniecie, wiec ja tez zaczalem.
Zrob tak. Grac z takim jak ty, to zadna przyjemnosc.