Carnillon napisał(a):
Mark24 napisał(a):
karol666 ostatnio za dużo żydowskich populistycznych hasełek czyta i to w klapkach na oczy, więc taki mój stosunek do niego, a nie inny.
Taa, wszystkie media procz radia maryja, telewizji trwam to zbiorowisko zydostwa i masonerii. PO to partia żydów, Tusk to żyd (na dodatek jego dziadek był szkopem) i wszystkie media jako wstrętne żydy popierają PO. Ojciec dyrektor to prawdziwy katolik, patriota, jest bardzo obiektywny, nie wpieprza sie w polityke, jest wlascicielem jedynych wolnych mediow w polsce
Dokladnie.
Byla tak piosenka z kabaretu olgi lipinskiej (zydowki z pochodzenia zreszta patrzac na to w kategoriach gruppenführera marka24
)
"Dla polakow ma byc polska,
z przybledami czas sie rozstac.
Zaraz w kraju sie polepszy,
Jak im dobrze sie przypieprzy."
Czuje ze ta piosenka ktora w zalozeniu miala byc szyderstwem zamieni sie w hymn niektorych upgrupowan politycznych.
Najbardziej fascynujace jest w naszym narodzie to, ze w 60 lat po wojnie w ktorej wymordowano 6 mln naszych obywateli nadal znajdzie sie sporo osobnikow ktorzy powielaja hitlerowskie hasla o spisku zydow majacym na celu zdlawienie polskosci i/lub panowienie nad swiatem.
Mark24 napisał(a):
Karol666 - nie mam potwierdzenia swoich słów i nie mogę tego znaleźć w necie. Pracuję w magazynie który opisuje aktualne inwestycje budowlane w całym kraju i takie dostałem info na temat Billa. Może na stronie samoobrony wyczytałeś coś innego - nie będę wnikał.
W każdym bądź razie Billa zmyła się z Polski dalej na wschód b po prostu skończył się im czas ulgi podatkowej. To podobno typowa polityka tej firmy.
Czyli nie wiesz skad ale
wiesz i to sie liczy.
A jesli ja Ci powiem, ze dostalem informacje ze Mark24 to zydowski pederasta, ktorego babcia poszla na ochotnika do luftwaffe to tez mozna uznac, ze jest to prawda?
Poza tym mowiles nie o Billa ktora powstala w czasie gdy faktycznie byly ulgi podatkowe (<1993r) ale o:
"i o tej samej godzinie na ich miejscach wyrosły "konkurencyjne" ELEA z kolejną ulgą podatkową"
W tym samym poscie sugerujesz ze ciemna strona mocy stala za tajemnicza zmiana supermarketow billa w elea podczas gdy to byl normalny deal - krzyzacy z austrii (billa) odsprzedali gejom z francji (elea-auchan) swoje supermarkety a sami przeniesli sie tam gdzie zaproponowano im lepsze warunki podatkowe - podobnie w tej chwili postepuja polskie firmy rejestrujac dzialanosc np. na slowacji i/lub przenoszac tam produkcje.
Jak na faceta ktory ponoc "siedzi w tej branzy" to prezentujesz zalosny poziom wiadomosci.
Zreszta poziom Twojej wiedzy generalnie jest niski - potrafisz tylko rzucac haslami nie popartymi zadnymi dowodami/faktami.
Zaluje ze jako moderator musze czytac te Twoje wypociny ale coz robic.
Zrob mi jednak przyjemnosc i swoje przemyslenia na temat swiatowego spisku zydow postnij na innym forum. To ze „Gwiazda Dawida jest wpisana w swastykę” i ze "gdyby nie hitler to by nas Ci zydzi zadusili" mowila mi juz Sw.P. babcia ale ona miala >80 lat wiec mogla mowic co jej sie podobalo - wiek ma swoje prawa. Ty jestes jednak polakiem (?) w sile wieku (?) wiec glowa nie powinna Ci sluzyc tylko do noszenia czapki.