Po kilku miesiącach spedzonych przy WOW-ie doszedłem do zadziwiającej konkluzji a mianowicie jak ja mogłem w to grać tyle czasu i nie zauważyc jakie to przereklamowane @#$*!(nie będe tu się rozpisywał poprostu im dłużej grałem w WOW-a tym mniej mi się podobał). Zaczełem więc rozglądać się za jakimś w mojej opini, bardziej dlamnie odpowiednim mmog. Trafiłem na dwa tytuły które wydały mi się warte płacenia i czasu jaki na nie poświęce (EVE oraz Lineage II), obie gry wymagają karty płatniczej jak wiadomo. Niewiem jak inni ale ja mam raczej pragmatyczne nastawienie i zakładanie specjalnie karty i konta po to by płacić za gre wydało mi sie totalną bzdurą. Co za tym idzie byłem skazany na męczarnie przy WOW-ie(pewnie przesadzam). Ale nawet do takich ludzi jak ja los się czaswem uśmiechnie i o to dawny Cd-Projekt a obecnie Gram.pl rozpoczoł dystrybucje na terenie polski kart pre-paid do wszystkich gier z pod znaku NCSoft, również do Linega II. Mówiąc krótk będe w L2 młucił w wolnych chwilach a dlatych wszystkich co maja opory wynikające z braku karty umożliwiającej płacenie w sieci o to adres sklepu z pre-paidami
KLIK(nieiwem czemu jedynie za pomocą opcji szukaj można znaleźć te karty). A i jescze jedno Lineage II bezproblemu można zamówić w sklepach internetowych działających na terenie naszego kraju np:
ADRES1 i
ADRES2. Zdaje sobie sprawe że te informacje sa nipotrzebne już grającym ale może ktoś nowy się zainteresuje i zdecydujei na L2, tak jak ja to zrobiłem.