Sprawa wygląda tak... ^^ Po pół roku nie obecności w EQ2 (Z powodu sprzętu) powróciłem i postanowiłem skasować swojego 25 fury i zacząć od nowa scoutem. Więc zainstalowałem spatchowałem, wiedziałem że nie zapłacone mam ale co szkoda sprawdzić ?
Wchodze... Loguje się... GRAM !
Po kilku dniach euforii o myśli że mam EQ2 za free wchodze na "account" i patrze że mam zapłacone do 20... Hmm ? Dlaczego ? Aaa dlatego że grałem w triala SWG (dostałem 10 dni za free). Czytając ten topic postanowiłem że kuupie sobie EQ2 od razu z DoF i zapłace 80 dych (z czystej matematyki wychodzi że mam dodatek za 30 zł bo i tak musze zapłacić za miesiąc grania jak bym chciał grać na starym accouncie). A więc zaczne od nowa ^^ (doszedłem tylko do 14 lvl więc żadna strata). A tutaj moje pytania:
1. Co DOKŁADNIE zawera pudełko. Osobne 2 DvD eq2 i płytka/płytki od DoF?
2. Jeżeli założe nowe konto (z tego keya co jest w pudełku od DoF`a) to na 10000% jest darmowy miesiąc ?
3. Jeżeli mam zainstalowanego i spatchowanego EQ2 to później tylko:
-Rejestruje nowy account z klucza pakietu DoF
-Instaluje DoF.
-Wklepuje klucz DoF`a
-Zaciągam aktualizacje DoF`a
-Gram i mam miesiąc za free ?
Błagam was o pomoc... Bo się w tym nie orientuje ^^
P.S
Z deka to nie sprawiedliwe z strony SoE że tylko Ci którzy kupili DoF i mają account to nie mają tego miecha za darmo -_-`. No ale na szczęście w moim przypadku to nie problem.