@Septi:
Septi napisał(a):
Skill + porządny sprzęt PvP i palcio rządzi.
Zgadzam sie ze duzo zalezy od skilla i sprzetu, sam do pvp mam lionheart helmet, stronghold gauntlets, obsidian edged blade, tier 1 pvp set, buty i pasek z AB i takie tam smieci, no ale najwyrazniej brakuje mi skilla bo nie rozwalam chlopow na lewo i prawo i nie rzadze. No chyba ze pod "Znam paladynów co potrafią 3 chłopa zdjąć bez żadnego problemu" miales na mysli ze 3 moby moga naraz rozwalic
A to ze paladyn jest slaby to prawda, jakbym mial 31/20 warriora z takim sprzetem to bym bez problemu wymiatal, szczegolnie w BG, a paladynem ledwo daje rade pozadny dmg zrobic, mimo ze mam 25% crit to i tak musze polegac na SoC ktory raz wejdzie gdy trzeba, raz nie...
Septi napisał(a):
Siegfried -> Nie słuchaj porad odnośnie kim grać,a kim nie.Masz ochote grać paladynem to nim graj.A paladynów nie lubią przeważnie klasy które nie mogą sie leczyć.Paladyn zjedzie im pół HP,włączy shielda,podleczy sie i jedzie chłopa dalej.Chłop pada i zaczyna sie płacz że paladyn to taka lamerska klasa.
To bylo tylko ostrzezenie, zeby sie nie rozczarowal na 60
Septi napisał(a):
Btw..Glidie zawsze znajdziesz.Grałem paladynem i nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem.Gorzej jakbyś grał rogalem
.Rogal to chyba najbardziej przereklamowana klasa w WoWie.Jest tego normalnie jak mrówek,depczesz,depczesz a one ciągle wychodzą.
W sumie to zalezy od servera (i od tego jakiej gildii szukasz), na tym co ja gram 50% alliance to paladyni, kazda gildia raidujaca MC do ktorej kiedys probowalem dolaczyc odpowiadala paladins full, sorry no more paladins, we dont need paladins etc... jak sie jakas nowa tworzyla z celem farmienia MC to miala full paladins juz pierwszego dnia
Z grupami jest podobnie, jesli chcesz pujsc gdziesz w pug to zawsze juz bedzie w niej paladyn i rogue