ja szczerze mówiąc już kiedys ten temat przerabiałem i chyba tez z karolem
(pozdrowienia)
streszcze to tak:
1. olewam prawo (tzn wywalam za nawias) - u nas duzo ludzi kradnie zgodnie z prawem, ale to dalej kradziez
2. ktos okrada producenta IMO
najlepszej gry pod sloncem- jezeli podlozenie bombki pod jego serwerek daloby sie obronic w sądzie to pewnie bym sie nie zastanawiał długo
3. ja tez kradne, mam troche pirackiego softu, ale wszystkie gry które mi sie bardzo podobaly kupowalem.... jest jeszcze różnica
ja kradne tylko dla siebie, nie reklamuje kradzionego towaru, nie ciągne innych na ciemną strone
4. dlatego mam pretensje nie do ludzi którzy graja na serwerkach darmowych ale do tych co umozliwiają taką gre (róznica taka że ja pale maryche ale jej nie sprzedaje).
Slyszalem jak bronia sie tacy zlodzieje, no coz ustawilem taki serwerek, ale nie do grania, to tak chcialem se przetestowac, co i jak, tcp/ip, pakieciki,etc etc, a co nie wolno????
no niby wolno, ale to jest tak jak z crackami na wiekszosci stron autor pisze... ze napisal cracka w celach naukowych
.. wierzycie w to ,,, jezeli autorzy CL (i innych) chca tylko przetestowac ten serwerek to czemu prowadza forum, obsluguja ludzi... ???
wiem,wiem trudno udowodnic intencje ale patrz punkt 1
5. jakos nie chce mi sie wierzyc ze wiekszosc ludzi grajacych na darmowych serw. wykupila UO, ale nie mam danych statystycznych,,, ale tak na chlopski rozum
to co myslicie?
wiec:
ch... wam w dupe złodziejaszki i kawałek szkła
platinus
P.S. mnie nie da sie slownie obrazic, wiec na wszystkie flamy mam wlaczone auto-igonre
a podyskutowac zawsze moge
pozdrowienia dla wszystkich grających na serwerach osi