nooooo wiec
jak w temacie
Marzy mi sie zdobycie butow do mojego kompletu igqira, material do zrobienia tego, powiedzmy sobie szczerze
, itemku o zdecydowanie wiekszej wartosci estetycznej niz uzytkowej
jest totalnie nie spotykany na AH, tak jak i same buty.... dlatego potrzebuje pomocy w jego zdobyciu ^^;;
Ciezko tez wycenic wartosc itemku ktorego nigdy wlasciwie na ah nie ma i nie jest jednoczesnie jakis super... ale mysle ze 2mil gil do podzialu miedzy osoby co mi pomoga bedzie wystarczajacym dowodem wdziecznosci i jednoczesnie bodzcem zachecajacym do wspolpracy
oczywscie platne jesli dorwe item
NMek ktory go dropuje tez jest dosyc wierd...
http://ffxi.somepage.com/mobdb/2925
Trzeba go wylowic w czasie podrozy Manaclipperem... co za tym idzie jest na to niewiele czasu a jeszcze mniej by go zabic... ekipa musi byc dosyc mocna.... Kto walczyl z Uragnite wczesniej wie co to za bydle... Prawie nie atakuaj wrecz... jak zostana zaatakowane wypuszczaja trucizne dookola i chowaja sie w skorupe w ktorej maja super def i super regen... ten NM zapewne robi to jeszcze 10x lepiej... zadko wychodza ze skorupy....
Mysle ze do zabicia trzeba conajmniej 12 osob, kazdy z wedka i przyneta oraz stackiem Antidote.
Jak tylko manaclipper ruszy wszyscy biora sie za lowienie, a melesi nabijaja tp na tym co wyskakuje na poklad... jesli NMek popnie full attack !!! trzeba go zabic ASAP bo raz ze trzeba zabic go zanim skonczy sie rejs a dwa... im dluzej bedzie nas posionowal i im dluzej regenerowal tym mamy mniejsze szanse na sukces.... odpalacie wszelkie 2hr jakei moga nam pomoc, 100 fisty manafonty inviciblesy itd itp byle go zgnoic !!!
jesli znalazloby sie z 12 osob do pomocy.... mysle ze to bylby tez niezly fun to mozna by to zrobic jednego wieczora ^^:;; np przyszly piatek lub niedziela....
Co wy na to ?