hehe astax ok jakos nie sadze zeby to wszystko spowodowane bylo jednym rezkillem czy tym ze tutaj na boardzie nazwalem cie chujem czy jakos tak
powiedz mi - o co ci kurwa chodzi czlowieku i niby czemu jestem takim strasznym chujem no nie moge tego pojac co ci tak we mnie przeszkadza :/
astax nie chodzi o to jak mowisz i w jakim jezyku tylko co mowisz a widze ze ty uwazasz ze kazdy w gildii powinien ci sie klaniac i przybiegac na twoje wezwanie
rofl nowi pkhq sa debile i ci starsi tez sa debile i widze ze z ciebie tez wychodzi debil
pranie mozgu wam robia przed wstapieniem do pkhq czy co? widzisz moi gz-hugging friends tak jak ty to nazwales nie zamierzali ownowac sp i nie spieprzali potem z podkulonymi ogonymi nie dostawali wjebu od calego shardu :/ cala nienawisc do anti-pks bo kiedys jak ty astax jeszcze zapierdalales ze swoja banda dzieciakow z pkhq po trammel tacy istnieli wynika z tego ze mozna im gowno zrobic :|
To nie zaczynaj ze mna bo takich gupich dziadu sie pozbylem wczesniej i teraz moge tez.
cytat miesiaca.. astax bedzie mnie ownowal swoimi board pro i ingame skillami
wytlumacz mi tylko o co chodzi i nie pierdol znowu jak popaprany o tym ze jak ktos sie ciebie nie slucha to jest straszny chuj i dziad!