Jesli chcecie to robic za darmo dla ludzi z LSa to jest to bardzo piekna idea, ale wtedy to nie jest mafia tylko organizacja charytatywna
i raczej nie o to chodzilo Saitou.
Jesli chcecie to robic za jakis procent zysku to IMO wieksza szansa na kase jest w normalnych skorpion runach robionych przez CC, gdzie kazdy (albo prawie kazdy) daje orba.
Jesli chcecie naciagac ludzi spoza LSa na orby to juz nie sprawa CC. Zreszta jak znam Bodzia to pewnie na to pojdzie, mysle ze nieraz mial szanse w czyms takim brac udzial, Sim tez nie wyglada na specjalnie zainteresowanego.
Slayerek napisał(a):
szkoda że ludzie (nie wiem czy tylko u nas na Lsie, bo nie mam i nie chcę i nie zależy mi na kontaktach z innymi) w naszym LSie reagują dziwnie na słowo Black, na słowo Magic no i Mafia, tak jakby czuli jakieś zagrożenie
Czuja zagrozenie, bo maja zle doswiadczenia. Nasz static akurat mial zajebiste szczescie, bo mielismy Bodzia w skladzie, ktory olewal takie rzeczy i wolal expowac z nami, wolal chodzic na BCNMy z nami dajac normalnie orby. Mial moze przez to gorszy sprzet niz Nim czy Edwin, ale byl napewno bardziej lubiany.
Jednak nie raz byly takie sytuacje, ze w exp party brakowalo BLMa, bo wszyscy robili manaburn, na BCNMy brakowalo BLMow, bo wszyscy robili swoje manaburn, ba, nawet na HNMach czasem brakowalo BLMow, bo akurat byli zajeci swoim specyficznym funem.