Zjawcia ....powiem tak ...z jednej strony ryzyko .... podjęłaś się próby ..... i nie udało się ( RB) ..... teraz jest dziwna atmosfera związana z tym wydarzeniem . Rozczarowałaś mnie ....swoim ( Najpierw ) uporem odnośnie , NIE ! jeśli RB zabroni mi chodzić do sky. A później ......walić CC ważne żebyście mnie przyjęli ....SORRY jeśli sprawiam Ci przykrość , ale tak to wczoraj odebrałem .... a uwierz mi --> nadal cię lubię .....
Na finale dynamisu miałem ciekawą rozmowę z Palą zakończoną propozycją przejścia do nich / lub tylko złożenia podania ..... podziękowałem i powiedziałem ,że odpowiem mu " next day ". .....nie odpowiedziałem ..... zastanawiałem się .... ale dziś już wiem ,że jeszcze nie HNMLS ..... po pierwsze za wcześnie dla mnie ( WHM 75 , może inne joby do 70+ ) , po drugie za słaby się czuję ..... po trzecie ... wiem ,że chcę na razie być z CC ..... i rozumiem Myrtę ( łatwo mu poszło "zerwanie" więzów z CC ) zależy mu na podniesieniu wyników/osiągów ...... Veji ...mnie zaskoczył ..... ale chyba czasem te wszystkie kłótnie i pojebane problemy wewnątrz CC przyśpieszyły jego taką a nie inną decyzję ........
Może się mylę ....... dla mnie CC, Sky na razie wystarczy .....podobała mi się wizja CC HNMLS ( by OPI
) , ale to się nie uda ....bo pomimo ,że będziemy dochodzić do 70 w coraz większym gronie , to będzie zawsze kilka osób ,które odejdą w poszukiwaniu "większych wrażeń "
NIe chciałbym tylko ,żeby osoby które " płodzą " tak rewelacyjne pomysły jak Opi , czy Sai ...... nie rezygnowały...nie upadały na duchu .....
może coś jeszcze napiszę , jak mi przyjdzie do głowy ... w każdym razie
Szacunek mam dla Was wszystkich >>> obojętnie jak byście nie zrobili .... a na next Sky .... pójdę chętnie ze wszystkimi ( mam nadzieję , że Zjawa też będzie )