Nie chwytaj mnie za słówka, proszę...
Nie powiedziałem że będę kupował Osode czy inne rzeczy tylko stwierdziłem, że jest to możliwe. Nie można kupić tylko abjurationów bo to rare ex, to powinieneś chyba wiedzieć z doświadczenia. Bardzo mi się podoba jak przytaczasz kosmiczne przykłady, szczególnie że jeden jest absurdalny (Osode) a reszta to jakaś totalna bzdura- ile kosztują monety z Limbusa, 300k od sztuki? Ile ich trzeba na +1, od 15 do 40 sztuk? Znam ludzi co podobne pieniądze płacą za Peacock Charm, poszukaj ich nie tak daleko bo w CC. Wychodzisz zresztą z założenia, że wszystkie te pieniądze trzeba zdobyć w jakiś straszny sposób a jak pokazał przykład Zjawci i Jej pomysłu z pijawkami wiele osób z CC w tym tak zwani uberzy całkiem dobrze sobie z tego prosperują. Lesiu jakoś potrafi zarobić na siebie i na swój doskonały sprzęt, Jego kampowanie było dla Ciebie jak sól w oku kiedy potrzeba było ninja z CC w Sky. Reszta też jakoś daje radę, dałem tylko przykład że jak ktoś chce to ma i potrafi zarobić grubą kasę w krótkim czasie.
Owszem nie wiem jak to jest być thf 75 który przez 3 godziny ma swoje 5 minut (w porywach). Z pewnością nudno. Czy dlatego CC Sky jest takie fajne bo możesz sobie podziabać sztyletem w skorupę Genbu na full time? Ponukować? Nie wiem i nie chcę wiedzieć.
Nie to jest jednak meritum sprawy o której prowadzimy tą szalenie ciekawą dyskusję (z pewnością "oglądalność" tematu skonczyła kiedy rozniosły się wieści o darmowym dramacie
). Chodzi mi o fakt, że chyba za bardzo się przejmujesz niektórymi rzeczami i nie dajesz sobie powiedzieć, że rzeczywistośc jest nieco inna od ideału. Każdy ma własne zdanie na temat CC Sky ale dla mnie to co robisz wygląda jak trzymanie ludzi pod kloszem- prawie terror. Leveluj tego joba! Tamtego! Jeszcze chwila i zaczną się bany z CC bo ktoś nie spełnia oczekiwań co do przyszłości LSa... Na razie zatrzymało się to na etapie hate telli i wiadomości o charakterze deprymującym- OOOO ZJAWCIA ODESZŁA, TERAZ NIE MAMY CO ROBIĆ W SKY, ZEPSUŁA NAM ZABAWĘ można przeczytać między wierszami niektórych wypowiedzi. Shouty i telle do Myrty jak poszedł do sky z RB to czysta gówniarzeria, aż byłem zawiedziony że można tak nisko upaść. Też swoje usłyszałem jak lotowałem w proporcjach 3 do 1 na jeden z triggerów dla SW (a 3 osoby dla CC mimo, że Byakko jest dla SW nieosiągalny to wbrew wszelkiej logice ale posiłkując się "Zasadą Prawdziwego Polaka" lepiej komuś zabrać niż samemu naprawdę skorzystać). Szkoda gadać tak naprawdę bo wiem że i tak nic się nie zmieni. Nikomu nic nie wmawiam, każdy ma własny rozum. Niektórzy przejrzeli na oczy i idą dalej a inni stoją w miejscu...
Ale to tylko "pierdolenie" jak to Saitou ładnie zsumował.
A przy okazji nigdzie nie napisałem, że Ty konkretnie masz ludzi gdzieś, wystarczyły mi przykłady z naszego malowniczego serwera. Jeśli ten konkretny przykład wziąłeś do siebie to przykro mi, nie chciałem Cię urazić. Z DP robisz fantastyczną robotę i za to należy Ci się szacunek.