lol, jestescie too weak... po to sa animy zeby ich uzywac, nam sie udalo bez 2h, hystero szly na karuzele, psycho jak sie chcialo albo nie, terro na budzacego sie nowego bossa i tyle, leczeniem zajmowal sie rdm/whm whm/smn(?;p) i zapewne simi jako ze jest blmem leczacym
nie bylo problemu, nikt nie padal, nikt nie obrywal za 95% hp, jesli ktos obrywal z poison to jesli support nie wyrabial z leczeniem/zdejmowaniem statsow, to od czego sie ma antidote?
tyle ode mnie, prosze zebysmys ie skupili na kolejnych walkach ^^;
i nie spamowali tematu ;p
ok, piatek, ja i veji jestesmy umowieni w rl;
rozumiem ze anc wasza ekipa idzie cala? plus canto?
od nas nie ma tej misji zrobionej phal, thergal, saed i naif, jako pomoc mam nadzieje, ze ktorys z naszych whmow by mogl isc i
comodo (tak specjalnie, zebys zauwazyl;p), wtedy ani ja ani veji nie bedziemy potrzebni.
byloby super jakby wam sie udalo zebrac w 12 osob i pojsc w piatek, bo to oznacza dla nas mozliwosc robienia kolejnych misji wreszcie..
(zeby nie bylo, ze jak mnie albo vejiego nie ma goniacych was, to nic z tego nie wyjdzie ;p)
edit: farmowanie anim:
macie wtorek, srode i czwartek, kupa czasu, animy nie farmuje sie dlugo, kto ma /thf niech wezmie, skoczcie (skocze, jesli bede mogla, pojde wam pomoc) do ktoregokolwiek z 3 pierwszych promow i tam na pierwszej platformie farmujce, moze uda wam sie przejsc na enm?:p