Mark24 napisał(a):
Prawda leży po środku mój drogi. Tusk nie jest 100% aniołkiem który podwyższy twoją pensję o 100%
A co z tym Tuskiem znowu wyskakujesz? Czy ja slowo o Tusku napisalem?
Napisalem tylko ze Lepper jest burakiem, oszustem i przestepca oraz szuja ktora sie wyslugiwala czerwonym a teraz pisdzie.
Ktorego z tych slow nie rozumiesz?
Burak - nie potrafi sie zachowac, wyslowic i otacza sie podobnymi sobie ludzmi z kurwikami w oczach i wyrokami na karku.
Oszustem i przestepca - to nie sa moje wymysly tylko facet ma pare prawomocnych wyrokow. W kazdym normalnym kraju koles ktory dostal wyrok wylecial by z zycia publicznego a u nas staje sie liderem liczacej sie partii. W USA tez z przestepcow robili hero ale najpierw ich musial jakis szeryf zastrzelic - w PL staja sie idolami juz za zycia
Szuja wyslugujaca sie czerwonym a teras pis'owi - "Andrzej prosze Cie wyjdz" (C) L.Miller to tylko jeden z przykladow a co do pis'u to jak dotad w KAZDYM glosowaniu SO glosowala jak sobie PiS zyczyl.
Potrafisz przytoczyc jakies
rzeczowe argumenty i udowdnic ze sie myle albo zmyslam czy jestes czescia tego "glupiego narodu" o ktorym mowil Lepper i bedziesz tylko walil jakimis komunalami o wyborczej? (ktorej tak na marginesie nie czytam i nigdy nie czytalem bo nie trawie ani punktu widzenia ani stylu "michnikow").
A co do drugiej czesci mojego posta... bije sie piersi - Jedrek Lepiej nie jest idolem tylko dla osob o niskim IQ. Popieraja go tez ludzie sfrustrowani, ktorych jedynym ciekawym zajeciem jest produkowanie na forach postow udowadniajacych ich oryginalnosc. Oryginalnosc ta polega na tym, ze jesli 99% ludzi stwierdzi ze cos jest biale to oni uparcie beda twierdzili ze jest czarne byle tylko sie wyroznic i powiekszysc swojego penis@.
Czepiasz sie mnie od dluzszego czasu jakbym byl jakims Twoim idolem i za wszelka cene probujesz sprowokowac mnie do "rozmowy". I zupelnie nie zniecheca Cie to, ze za kazdym razem dostajesz kopa w dupe - to przeciez to tez "kontakt" i do tego bardzo osobisty
Anyway - "rozmowy" z Toba sa absolutnie bezcelowe bo obce Ci sa takie pojecia jak fakty i logika a uzasadnienie wlasnego zdania lezy absolutnie poza granica Twoich mozliwosci.
Wartosc merytoryczna Twoich postow jest zerowa, wiadomosci nie przekazujesz zadnych. Jedyne co z nich mozna sie dowiedziec to, ze sie z "czyms" nie zgadzasz. Gdybys byl autorytetem w jakiejs dziedzinie - moze by to wtedy mialo jakas wartosc. Ale Ty jestes tylko szarym, malym czlowieczkiem ktory poza tym forum nie istnieje.
Odpusc sobie laskawie wiec postowanie tego spamu albo
sprobuj choc uzasadniac dlaczego z czyms sie nie zgadzasz. W przeciwnym wypadku bedziesz musial latac na skarge do Beasta juz nie raz ale kilkanascie razy dziennie