zaboleq napisał(a):
Gdy pierwszy raz przeczytalem recenzje WoW to bylem jak zaczarowany.Ta gra jest super musze ja miec...Potem ochlanalem i postanowilem sprubowac najpierw triala albo czegos.Blizz jednak jakos sie nie spieszyl z wydaniem owego wiec po pewnym czasie postanowilem sprubowac gry na free serverach(szukalem takiego bez lagow:).No i co sie okazalo...Ta gra wcale mnie mnie oczarowala.Walka z mobami jest schematyczna(klik potem wybranie skila itp) , owszem jest mnostwo skili itp a walka pvp jest miodzio , rajdy itp ale jakbym chcial pograc pvp to bym wrucil do GW.Zaraz pewno ktos powie ze sie myle i mnie powyzywa do takich i owakich ze free server to shit w porownaniu do do blizz serverow ale takie wrazenie odnioslem.Jesli wow to gra w , ktorej jedyne co jest ciekawe to lvling(ktory swoja droga jest dosc wolny) a po dobiciu do 60lvl tylko pvp to to chyba jednak gra nie dla mnie.Chyba ze na blizz serverach jest inaczej.Nawet nie wiecie jak czuje sie rozczarowany.Juz EVE bardziej przyciaga..
To żeś się człowieniu popisał.... nie ma co...
Zacznijmy od tego, że wogóle w grę nie grałeś (nawet się nie ośmieszaj pisząc o pirackim serwerku bo to tylko interface z WoW'a) co nie przeszkodziło Ci w propagowaniu oceny na jej temat - normalnie az się nóż w kieszeni otwiera. I abstrakuję już od tego czy to jest wypowiedz pozytywna czy wręcz na odwrót, bo to nie ma najmniejszego znaczenia.
Oceniać grę to sobie można jak się poznało choćby większą część jej kontentu to po raz, a po dwa i tak to nikogo specjalnie nie będzie ruszać bo jeden ma gust taki inny siaki. To co drażni to kompletny brak jakiegokolwiek zdrowo rozsądkowego podejścia do temtu. Ot co...
Ps. Domyślam się, że od niedawna nie możesz robić zakupów w Media Markt co...?