To jest proste, uzylem cie jako pszyklad w mojim poscie na kuze, a ty wracasz z gembom otwartom na 10 metrow.
rofl nie ja mowie o tym co mi nie pasowalo w gildii ale ty widocznie uwazasz ze nikt poza toba nie ma prawa wytykania bledow innym
Nie chodzi ze masz mnie suchac bo jestem bogiem, ale masz mnie suchac ze jestem co-gm guildy.
astax ja to bardzo dobrze cie rozumiem ale sa granice tego sluchania
w gildii chodzi o to zeby jedna osoba mogla na druga liczyc ja zawze staralem sie pomagac w miare mozliwosci a co do hmm rozkazow jesli jakiekolwiek byly to poza jednym wyjatkiem - blackoaks - wypelnialem je wydaje mi sie dobrze
taka mala pierdola i tyle piszczenia astax? ty naprawde masz cos z glowa nie tak chyba
ja ci mowie z poczatku powinienes zabrac sie za cheaterow i tych ktorzy trash talkuja na bv no ale to tyle zeby cie zbytnio nie zdenerwowac tym ze osmielilem sie wyrazic swoja opinie na jakis temat w twojej obecnosci
Moze o tym nie wiesz czy cos. Moze Dartha nie czeba bylo suchac, bo wiem ze on jest pojebany jakis czy cos... ale w guildzie sie pszynajmniej sucha ludzi na goze jak nic innego. Ty widocznie nie byles w guildzie normalenej nigdy, albo nikt ci nic nie wytlumaczyl wczesniej.
dlaczego ciagle przywolujecie czasy jak bylem w bld? :[ jakis zly okres dla was? za bardzo w dupe dostawales od kogos ze tak to zapamietales? gdy ja bylem w bld darth nie mial nic do powiedzenia bo nie byl gmem
bylem w gildii normalnej w ktorej o losach gildii decydowali wszyscy jej czlonkowie a nie tylko jeden wariat z ego wyjebanym w kosmos
Jestes gupi i to sie pokazuje. Co wiencej czytam to wiencej mi sie wydaje ze spadles mamie na glowe z ramion jak byles maly i jak poszla cie podnies to cie kopla albo cos.
a ja od razu widze gdzie ty sie uczyles flamowania - gdziezby indziej jak nie na boardzie pvp pro pkhq - bandy 13 letnich pierdolcow z trammel
eh ani to smieszne ani obrazliwe astax.. ja sie nie czepiam i nie chce byc bezczelny ale przed zwracaniem komus uwagi sam nauczylbys sie pisac bo jak czytam twoje posty to az mi oczy krwawia
a wiec dowiedzialem sie w koncu czego to astax mnie tak nienawidzi - przedstawilem swoje propozycje/uwagi co do gildii