KromeR napisał(a):
Swoja droga rozne rzeczy sie pojawialy w smiesznych. Mniej lub bardziej kontrowersyjne, niektore wrecz obrzydliwe.
Moim zdaniem zamieszczanie w smiesznych linkow do odcinania sobie kutasa, zdjec gowien w muszli albo tekstow o zoofilach jest nie na miejscu i takie posty powinny byc usowane.
Pierdziele wolnosc slowa w internecie. W internecie nie jest inaczej niz w gazecie, radiu i telewizji. Takie samo medium jak kazde inne. Moze tylko trudniej scigac, ale i tak wiekszosc sobie chya zdaje sprawe ze anonimowosc tu jest pozorna...
Ludzie powinni miec wiecej dobrego smaku przy zamieszczaniu postow w tamtym topiku i na calym forum. A w powtarzajacych sie przypadkach powinni miec odbierana mozliwosc postowania w niektorych watkach.
No! Juz sie balem ze to tylko ja mam takie "odmienne" poglady.
Wracajac do tekstu.
Ja go nie biore na powaznie (sic!) po prostu uwazam ze jest to tekst dla osob ktore czuja potrzebe ulzenia sobie podczas czytania takich bzdur.
Przyrko mi, ale nawet zmyslone milosne uniesinia jakiegos 12 lataka z delfinem nie wywoluja u mnie usmiechu.To jest po prostu prymitywne...
Chodzilo mi tylko o to, zeby w przypadku "watpliwego" contentu dodawac stosowna informacje do postu. Cos w stylu NWS.