A ja pozwole sobie na 3 słowa do ojca prowadzącego. Oto Treśc zajadłego postu do Szerszenia. ponieważ traktuje on o okresie kiedy na CL miałem pewne funkce - pozwole sobie na małe ad vocem:
Lcv - "Nina, która gra na CL, kłamie jak z nut :>. Na CL opowiadała się po stronie chaosu i dlatego zraziła do siebie Prezydent Alice Ravenlord, mającą 92% poparcie graczy w Minoc i Vesper. Sam grałem i zapewniam, że w tym przypadku jestem całkowicie obiektywny."
Oczywiscie Arkanie - grałes postacią Arkana a Alice to twoja druga postać. Co do poparcia -chyba jednak tak nie było -skoro przeciwko Waszej miescinie odbywały sie regularne krucjaty wkurzonych twoimi obelgami graczy.
Lcv - "Sprawa druga - bardzo zawiodłem się na adminie. Wydaje się, że nie potrafi on nawet zachować neutralności w sprawach graczy."
Bla bla bla -kopia listu do adminów CL. Jak admini zaczeli mu wytykac niewłaciwe zachowanie zaczął im zarzucac stawanie po stronie osób którym sam się naraził
Lcv - "Apeluję do Szerszenia o odrobinę rozsądku. Faworyzowanie określonej grupy graczy (w tym przypadku skrajny Chaos) na pewno nie działa na korzyść SC."
Chyba nie wiesz co oznacza słowo faworyzowanie, co oznacza ze jeszcze ten Admin nie skopał tobie dupy , a szkoda.
Lcv - "Jeżeli admin nie potrafi być neutralny i nie mieszać się w sprawy świata, niech lepiej zrezygnuje ze stanowiska."
LOL. ROFL . Ale bez tego Szerszenia serwer może zakonczyc działalnośc, w przeciwieństwie do wywalenia Ciebie co jak sie okazało nie spowodowało na CL wielkiego wywrotu
Lcv - "Wydaje mi się jednak, że Szerszeń zrozumie, kto w całym 'sporze' ma rację i pomoże w sprawach technicznych zamiast szerzyć poglądy zdecydowanie Evil ^_-."
Piekna gadka, ale dyplomata z Ciebie do niczego.
Lcv - "Po obiektywne informacje na temat historii rodu Ravenlordów można zgłaszać się tutaj:
[email protected]."
Mozna też tutaj
[email protected]
Lcv - Zapraszam także do zapoznania się z przeszłością Starożytnej Cywilizacji Harmonium. Nina będzie zapewne kontynuować swoją krucjatę przeciwko Harmonium z prostej przyczyny - an CL jest żoną jednego z najbardziej znanych morderców i złodziei, zagorzałego wroga Orderu reprezentowanego przez Harmonium oraz ród Ravenlordów.
Twoją historię skróciłem powyżej - naciągaczu
Lcv - "Chaos niech trzyma łapy precz od tego, co ciężką pracą budują na SC porządni gracze
."
Dokłądnie -gracze , nie ty LORDZIE
Lcv - "Mam nadzieję, że Szerszeń zrozumie swój błąd i nie będzie już angażować się w sprawy świata
."
Mam nadzieje że zrozumie że czas zakończyc Twoje zagrywki:)
Lcv - "Proszę przy okazji GM o otwarcie Zamku Brytanii tak, by był on dostępny podczas jutrzejszej ceremonii. Jedyne, czego oczekujemy, to wsparcie techniczne - koronę królewską zakupimy w sposób uczciwy, płacąc wymaganą kwotę Valarom."
Prosze o to, prosze o tamto -jak pisałem. A jak nie dacie to Was obsmaruje.
Lcv - Chciałbym, by od dzić Valarowie złożyli UROCZYSTĄ PRZYSIĘGĘ :>, że nie będą ingerować w sprawy świata, o ile nie dotyczą one samych mechanizmów gry."
Melanius tez miał taką złozyć. Ale mimo poczatkowej chęci pokojowego rozwiązania okazało sie to niemożliwe. Skoro GM nie składa przysięgi Adminowi czemu Admin ma składać tobie.
Lcv - "Czego potrzeba, by tworzenie nowego społeczeństwa postąpiło naprzód? 1) Korona (Harmonium zapłaci tyle, ile trzeba) 2) Otwarcie zamku (sprawa techniczna) 3) Nie ingerowanie w sprawy świata (sprawa uczciwości wobec graczy)"
A ja powiem Tak . GM nie powinien ingerowac w sprawy graczy ? Więc radz sobie sam. Wykuj korone i otwórz zamek.